Όλα όσα πρέπει να θυμάσαι πριν διαλέξεις primer προσώπου

Όσα πρέπει να ξέρεις για να διαλέξεις σωστά!

Τα primer προσώπου ήρθαν στη ζωή μας για να μας κάνουν ομορφότερες και να λύσουν τα προβλήματά μας. Τα πρώτα primers δημιουργήθηκαν για να λύσουν πιο γενικά προβλήματα όπως η λιπαρότητα ή η ξηρότητα της επιδερμίδας και να επιτρέψουν στο μεικάπ να εφαρμόσει καλύτερα. Πλέον, τα primer προσώπου λύνουν πιο ειδικά προβλήματα με τη δύναμη των χρωμάτων! Επειδή λοιπόν ξέρουμε πως το χρώμα μπορεί να σε τρομάζει, έχουμε τρία πράγματα που θέλουμε να θυμάσαι για να διαλέξεις σωστά το δικό σου Maybelline New York Master Prime! Έχουμε και λέμε!

 

1

 

#1 Το πράσινο εξουδετερώνει τις κοκκινίλες. To πράσινο Master Prime Νο 30 εφαρμόζεται πάνω από τα σημεία που είναι πιο κόκκινα στο πρόσωπό σου και εξαφανίζει τις κοκκινίλες πριν ακόμα βάλεις μεικάπ!

 

#2 Το ροζ δίνει λάμψη! Το ροζ Master Prime Νο 20 χαρίζει στο δέρμα σου μία (υγιή) λάμψη υγείας και σε κάνει να δείχνεις πως λάμπεις από μέσα προς τα έξω!

 

#3 Το κίτρινο αντισταθμίζει την θαμπάδα. Το κίτρινο Master Prime No 40 κάνει το δέρμα σου να δείχνει πιο ζεστό, πιο ζωντανό, πιο υγιές και σε βοηθά να φοράς λιγότερο μεικάπ!

 

Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα τρία μαζί για να αντιμετωπίσεις προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν… ταυτόχρονα (we’ve been there)!

Make it happen Babelline!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.