Όσο περνάει η ημέρα το πρόσωπό μου γυαλίζει, τι να κάνω;

Η Μάγδα έχει τη λύση σε απλά βήματα!

Οι λιπαρές και μικτές επιδερμίδες έχουν ένα καλό: δεν γερνούν τόσο γρήγορα όσο οι υπόλοιπες γι’ αυτό κάθε φορά που θέλεις να γκρινιάξεις σκέψου πρώτα αυτό. Θα γκρινιάξεις όμως γιατί όσο περνάει η ημέρα βλέπεις πως γυαλίζεις όλο και περισσότερο αλλά και για αυτό έχω την λύση.

Όλα ξεκινούν από την εφαρμογή του μεικάπ σου στο σπίτι. Πρέπει πάντα να ξεκινάς περνώντας την βάση σου σε καθαρό και ενυδατωμένο δέρμα. Ενυδατωμένο; Ναι, ενυδατωμένο, το δέρμα σου παρ’ όλο που είναι λιπαρό χρειάζεται ενυδάτωση και θα την βρεις στις ειδικές κρέμες για λιπαρές επιδερμίδες. Ενυδατώνοντας το δέρμα πριν το μακιγιάζ σου, δίνεις σήμα στον οργανισμό σου πως όλα είναι Ok και άρα δεν χρειάζεται να παράγει επιπλέον λιπαρότητα. Αν το ξεραίνεις πριν βάλεις το μεικάπ με λοσιόν ή μην βάζοντας κρέμα τότε είναι σαν να του λες να κάνει… πάρτι λιπαρότητας.

Και πάλι όμως θα αρχίσεις να γυαλίζεις μέχρι το μεσημέρι γιατί… έτσι είναι η ωή με το λιπαρό δέρμα, πίστεψέ με το ξέρω καλά! Εκεί θα έρθει η πούδρα Super Stay Better Skin Powder Για να σου δώσει ένα ματ αποτέλεσμα αν έχεις ατέλειες ή η Stay Matte πούδρα αν θες μόνο να αποφύγεις την γυαλάδα. Πρόσεχε όμως! Την πούδρα θα την περάσεις μια και μόνο φορά μέσα στην ημέρα για να αποφύγεις το εφέ «μάσκας» αν νιώσεις πως και πάλι χρειάζεσαι ρετούς (που δεν θα το νιώσεις αλλά λέμε τώρα) ταμπονάρισε με λίγο χαρτί τουαλέτας… είναι super απορροφητικό. Και να θυμάσαι αυτό που σου είπα! Τα λιπαρά δέρματα γερνούν πολύ πιο αργά οπότε έχεις τον χρόνο με το μέρος σου!

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.