Ποια είναι τα αγαπημένα προϊόντα Maybelline της Μάγδας;

Η Μάγδα απαντά σε μια πολύ δύσκολη ερώτηση!

Καλή χρονιά είπαμε; Ε, ας ξαναπούμε! Καλή και όμορφη χρονιά σε όλες! Ακόμα δεν το πιστεύω πως ήρθε το 2018 και ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω τι να απαντήσω στην ερώτησή σου… 

 

Είναι σα να ρωτάς μία μητέρα με πολλά παιδιά ποιο αγαπά περισσότερο… δεν υπάρχει απάντηση. Δεν μπορώ να σου ξεχωρίσω αγαπημένα λοιπόν αλλά μπορώ να σου μιλήσω για… αδυναμίες! 

 

Θα σου πω τα προϊόντα που ξεχώρισα την χρονιά που πέρασε και στα οποία έχω αδυναμία πριν όμως το κάνω θέλω να ξέρεις πως και για αυτό δυσκολεύτηκα. Η χρονιά που πέρασε είχε φανταστικά new additions στην οικογένεια της MNY! Πάμε όμως να τα δούμε…

 

Products new year

 

#1 Η The Burgundy Bar Palette ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ έχει πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Την φορούσα και την φοράω καθημερινά από την ημέρα που εμφανίστηκε και έγινε ο «κόκκινο κραγιόν» των ματιών μου.

 

#2 Η The Falsies Push Up Angel έγινε ΜΕ ΤΕΡΑΤΣΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ η μάσκαρα που επιλέγω αλλά η μάχη με την The Colossal Big Shot ήταν επική. Νομίζω τις διαλέγω και τις δύο. Ναι, διαλέγω και τις δύο.

 

Big shot

 

#3 To Curvitude Eyeliner ήρθε και άλλαξε τα πάντα. Ναι, όλα τα eyeliners της Maybelline Νew York είναι μοναδικά αλλά ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του συγκεκριμένου το πάει σε άλλο επίπεδο!

 

#4 Τα SuperStay Matte Ink βρήκαν τη θέση τους στα χείλη μου με την εμφάνισή του ς και είναι ακόμα εκεί. Δεν χρειάζεται να πω πολλά για τα κραγιόν με την πιο ΑΠΙΘΑΝΗ γκάμα χρωμάτων και με την πιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διάρκεια.

 

#5 H GigiXMaybelline Jet Setter Palette! Είναι η παλέτα που σχεδίασε η Gigi για τον εαυτό της και μοιάζει σα να την σχεδίασε για την κάθε μία από εμάς ξεχωριστά!

 

Jet set

 

Δεν μου έχεις πει όμως… ποια είναι τα δικά σου αγαπημένα προϊόντα; Τι νόμιζες; Μόνο εγώ θα έρθω στην δύσκολη θέση να διαλέξω; Πρέπει και εσύ…

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.