Πόσο σημαντικό είναι το ντεμακιγιάζ τελικά;

Η Μάγδα απαντά και προειδοποιεί!

Το μακιγιάζ το λατρεύεις και το λατρεύω! Είναι τρόπος έκφρασης, είναι αυτό που μας φτιάχνει τη διάθεση, είναι πάθος! Όπως λοιπόν το μακιγιάζ είναι πάθος, έτσι με πάθος πρέπει ν γίνεται και το ντεμακιγιάζ και αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Όσο κουρασμένη και αν είσαι, όσο και αν έχεις πιεί, όσο και να βαριέσαι… ΠΡΕΠΕΙ να ξεβάφεσαι κάθε βράδυ.

 

Αν είσαι ακόμη σε μικρή ηλικία, μπορεί να νομίζεις πως δεν πειράζει να κοιμηθείς με τη μάσκαρά σου και το μεικάπ ένα βράδυ. Δεν πειράζει αν δεν πειράζει και εσένα να ξυπνήσεις με σπυράκια ή με σπασμένες βλεφαρίδες!

 

Βλέπεις, το βράδυ, το δέρμα σου αναπλάθεται, αναζωογονείται, ανανεώνεται… υπάρχουν φυσικοί μηχανισμοί που μπαίνουν σε λειτουργία και αν κοιμηθείς βαμμένη δεν βοηθάς τον εαυτό σου καθόλου.

 

Το δέρμα σου πρέπει να αναπνεύσει, πρέπει να ενυδατωθεί, πρέπει να καθαρίσει και όλα αυτά πρέπει να συμβαίνουν κάθε βράδυ. Δεν δέχομαι λοιπόν καμία δικαιολογία και καμία γκρίνια. 

 

Ακόμη και αν το κάνεις μισοκοιμισμένη και με τα μάτια κλειστά, θα βγάλεις το μακιγιάζ σου πριν κοιμηθείς… Αν φυσικά θέλεις να έχεις όμορφο δέρμα. Σύμφωνοι; Make it happen!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.