Πως μπορώ να κάνω την μύτη μου να φαίνεται μικρότερη;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας για ακόμα μια φορά πως είσαι κούκλα όπως ακριβώς είσαι. Ωστόσο, καταλαβαίνω πως μπορεί να σε ενοχλεί λίγο το θέμα της μύτης σου κυρίως αν είναι (ή αν νομίζεις πως είναι ) λίγο μεγαλύτερη. Η μαγεία του μακιγιάζ λοιπόν είναι εδώ για να σε βοηθήσει να καμουφλάρεις ακόμα και αυτό το ψεγάδι σου και να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση πως έχεις μικρότερη μύτη!

Για να το καταφέρεις θα πρέπει να κάνεις φωτοσκίαση. Πολύ απλά, θα πρέπει να περάσεις λίγο από το bronzer σου ή ελάχιστο από το Master Sculpt σου (το σκούρο μέρος) δεξιά και αριστερά από την ράχη της μύτης σου. Με αυτό τον τρόπο θα την κάνεις να φαίνεται πιο στενή. Αν θέλεις να μειώσεις το μήκος της θα περάσεις λίγο bronzer ή το σκούρο μέρος του

Master Sculpt

μόνο στην άκρη της μύτης σου. Φυσικά θα πρέπει να προσαρμόσεις την τεχνική στα δικά σου μέτρα (δεν είναι όλες οι μύτες ίδιες εξάλλου) αλλά με λίγη προπόνηση θα μπορείς να το κάνεις σαν πραγματική makeup artist. Βεβαίως αν με ρωτάς… το μόνο που χρειάζονται τα κορίτσια για να είναι όμορφα είναι το πιο λαμπερό τους χαμόγελο!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.