Πώς θα διαλέξεις μέικαπ σύμφωνα με το δέρμα σου!

Δεν πρέπει να φοράς ό, τι να᾽ναι!

Το μεικάπ είναι εκείνο το προϊόν που σου χαρίζει αυτοπεποίθηση. Είναι το προϊόν που γίνεται ένα με το δέρμα σου και σε κάνει να νιώθεις αυτόματα καλύτερα. Δεν είναι όμως όλα τα μεικάπ ίδια. Οι συστάσεις τους διαφέρουν μεταξύ τους και αυτό συμβαίνει γιατί και όλες οι επιδερμίδες δεν είναι οι ίδιες. Υπάρχουν λιπαρά δέρματα, ξηρά, θαμπά… Έλα λοιπόν να δούμε ποιο ΜΝΥ μεικάπ είναι κατάλληλο για εσένα!

 

1

Αν έχεις κανονικό δέρμα χρειάζεσαι το SuperStay 24h. Είναι το μεικάπ με την μεγαλύτερη διάρκεια ever και εκείνο που πραγματικά «λιώνει» επάνω στο δέρμα κάνοντάς σε να μοιάζεις σα να μη φοράς τίποτα!

 

2

Αν έχεις ξηρό δέρμα χρειάζεσαι το Dream Satin Liquid. Έχει εξαιρετική, λεπτόρρευστη αλλά και σούπερ ενυδατική υφή που καλύπτει τέλεια και παράλληλα κρατά το δέρμα ενυδατωμένο και ελαστικό. 

 

3

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα χρειάζεσαι το Fit Me Matte and Poreless. Χαρίζει απίστευτα ματ τελείωμα και εξαφανίζει τους διεσταλμένους πόρους ακόμα και με ελάχιστη ποσότητα. Με αυτό το μεικάπ δεν θα ξαναγυαλίσεις ποτέ!

 

4

Αν έχεις θαμπή επιδερμίδα τότε χρειάζεσαι το Dream Cushion. Σου δίνει τη δυνατότητα να «χτίζεις» την κάλυψη που χρειάζεσαι και παράλληλα σου χαρίζει το πιο δροσερό και λαμπερό αποτέλεσμα που είχες ποτέ από ένα μεικάπ.

 

Λοιπόν; Ποιο ΜΝΥ foundation είναι το κατάλληλο για εσένα;

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.