Πως θα εξαφανίσω τους πόρους;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις…

Οι διεσταλμένοι πόροι είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες. Πρόκειται για κάτι που έχει να κάνει με την κατασκευή του δέρματος, με τα γονίδια δηλαδή και έτσι οι λύσεις που μπορώ να σου προσφέρω είναι προσωρινές. Προσωρινές αλλά ΠΟΛΥ αποτελεσματικές! Μπορεί να μην γίνεται κάτι μόνιμο με τους πόρους σου αλλά αν ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές θα πάψουν να σε απασχολούν…

poroi

Αρχικά πρέπει να καθαρίζεις πολύ καλά το δέρμα σου. Οι ρύποι και το μακιγιάζ κάνουν τους πόρους να μοιάζουν ακόμα περισσότερο διεσταλμένοι συνεπώς ο καλός καθαρισμός είναι must. Δεύτερον, πρέπει να επιλέξεις το σωστό μεικάπ και έχω για εσένα την τέλεια λύση! Ήρθε το Fit Me Matte & Poreless Foundation με την πρωτοποριακή σύνθεση που και εξαφανίζει σχεδόν τους πόρους σου αλλά ρυθμίζει και την λιπαρότητα.

 

fit me matte and poreless

 

Με τον σωστό καθαρισμό λοιπόν και με το νέο Fit Me Matte & Poreless Foundation, μπορείς να αποχαιρετίσεις –έστω προσωρινά-τους διεσταλμένους πόρους και να αρχίσεις να ασχολείσαι με πιο σημαντικά ζητήματα όπως τι χρώμα κραγιόν θα φορέσεις.

 

ΧΧΧΧ

Μάγδα

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.