Πώς θα κάνεις ovelining βήμα βήμα!

Δες πως θα το κάνεις βήμα βήμα σε…extreme close up!

To overlining έγινε μόδα από την Kylie Jenner όμως και η Marilyn Monroe ορκιζόταν στο όνομά του. Είναι η τεχνική που θέλει το χρώμα στα χείλη να βγαίνει έξω από τα όρια και υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Με το overlining το αποτέλεσμα στα χείλη δείχνει πιο ογκώδες, πιο ζουμερό και πολύ πιο σέξι! Είναι ωστόσο και δίκοπο μαχαίρι! Αν το παρακάνεις έστω και ένα χιλιοστό περισσότερο από όσο πρέπει τότε υπάρχει θέμα! Για αυτό αποφασίσαμε να σου δείξουμε σε extreme close up πως ακριβώς θα κάνεις overlining  και δεν χρειάζεται να μας ευχαριστήσεις τώρα, στείλε μας φιλιά αργότερα!

 1. 2_58

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Ξεκινάς με το άλλο χείλος πάντα και τοποθετείς το μολύβι μόλις ένα χιλιοστό πάνω από την γραμμή των χειλιών σου. Δεν έχει σημασία αν θέλεις τεράστια χείλη, το overlining μπορεί να κάνει τα δικά σου πιο ζουμερά όχι να σου χαρίσει καινούργια. Άσε λοιπόν τις  υπερβολές!

 2. 3_59

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Συνεχίζεις στο κάτω χείλος τι κάνεις ακριβώς τις ίδιες κινήσεις. Δεν πειράζει αν κάνεις λάθος, με λίγο κονσίλερ και ένα λεπτό πινελάκι μπορείς να διορθώσεις τα λάθη σου ή ακόμα καλύτερα χρησιμοποιώντας το Master Fixer σου!

 3. 4_54

  Βήμα 3

  Βήμα 3

   Έπειτα έρχεται η ώρα του κραγιόν. Εφαρμόζεις ελεύθερα σε όλη την επιφάνεια των χειλιών σου αλλά προσοχή! Πρέπει να είναι στο ίδιο ακριβώς χρώμα με το μολύβι χειλιών σου. Δεν είναι υπέροχο που στην ΜΝΥ έχουμε ταιριάξει τα μολύβια με τα κραγιόν; Thank us later…

 4. 5_48

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Τα χείλη σου είναι φυσικά πιο μεγάλα, χωρίς υπερβολές και έτοιμα για φίλημα! Όλοι θα σε ρωτάνε αν έχεις κάνει κάτι…

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.