Πώς θα κάνεις το πιο λαμπερό αλλά φυσικό μακιγιάζ;

Είναι το πιο απλό μακιγιάζ αλλά και το πιο τέλειο!

Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα και μόνο αγαπημένο μακιγιάζ... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν θα μπορούσαμε. Δεν είναι απαίτηση αυτή! Κανένα Maybelline Girl δεν μπορεί να το κάνει. Αυτό που μπορούμε όμως να σου πούμε είναι πως ένα από τα πολύ αγαπημένα μας είναι και το πιο φυσικό. Ένα λαμπερό αλλά παράλληλα φυσικό μακιγιάζ που αναδεικνύει την επιδερμίδα και τα χαρακτηριστικά μας. Δεν θα στο πούμε όμως απλά, θα στο δείξουμε κιόλας. Βλέπεις, τυχαίνει να γίνετια με μονο 5 ΜΝΥ προϊόντα που έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου. Promise!

 1. 1_131

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Το πρώτο πράγμα που κάνεις σε εκάθε look είναι να φοράς κονσίλερ και εδώ έχει περισσότερη σημασία από ποτέ. Δεν θα βάλεις καθόλου μεικάπ γι᾽αυτό το Age Rewind Concealer σου είναι η ιδανική επιλογή.

 2. 2_116

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Λίγο contouring μπορεί να καταφέρι πολλά και σε αυτή την περίπτωση θα αναδείξει τις γωνιες σου. Θα γυρίσεις λοιπόν πίσω στο κλασικά αγαπημένο σου Master Sculpt πυ σε έχει βγάλει... ασπροπρόσωπη (see what we did there) τόσες φορές. Φόρεσέ το ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά για ένταση στις γωνίες σου.

 3. 3_101

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Περίμενε... δεν τελειώσαμε με το Master Sculpt. Χρησιμοποίησε το σκούρο χρώμα για να δώσεις ελαφριά ένταση στην κόγχη του ματιού σου. Θα έχεις ένα τέλεια φυσικό αποτέλεσμα που μοιάζει σα να μη φοράς τίποτα.

 4. 4_74

  Βήμα 4

  Βήμα 4

  Σε αυτό το σημείο έρχεται το Master Strobing Stick (ένα ακόμα κλασσικά αγαπημένο) να γεμίσει φως ολο σου το πρόσωπο ξεκινώντας από τα μάτια. Ταμπονάρισε ελάχιστη ποσότητα στο καπάκι του ματιού για να δώσει ςλάμψη στο βλέμμα σου.

 5. 5_57

  Βήμα 5

  Βήμα 5

  Έπειτα, ταμπονάρισε λίγο ακόμη στα ζυγωματικά σου για να δώσεις επιπλέον λάμψη και να τονίσεις περισσότερο τις γωνίες σου.

 6. 6_31

  Βήμα 6

  Βήμα 6

  Κανένα look δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς μάσκαα και η Total Temptation είανι ιδανική. Βάλε άφθονη για να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου και μην ξεχάσεις τις κάτω βλεφαρίδες.

 7. 7_20

  Βήμα 7

  Βήμα 7

  Η τελευταία πινελιά είναι το Baby Lips σου που θα καλύψει τα χείλη σου και θα τους δώσει φυσική λάμψη.

 8. etoimi_4

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Πες τώρα... πόσο τέλειο και πόσο εύκολο ήταν αυτό το look; Μπαίνει και στο δικό σου top 5;

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.