Πως βοηθάει ο ύπνος το δέρμα και το μακιγιάζ σου;

Μερικές ώρες παραπάνω ύπνου μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά!

Η μάστιγα της σύγχρονης εποχής είναι το στρες και η κούραση εξαιτίας της αυπνίας! Μελέτες έχουν δείξει πως παραπάνω από το μισό του γυναικείου πληθυσμού δεν κοιμάται αρκετά και οι λόγοι είναι πολλοί. 

 

Άγχος, παιδιά που ξυπνούν τη νύχτα, χρήση social media… Γενικά δεν κοιμόμαστε και αυτό βγαίνει προς τα έξω και αν νόμιζες πως με το μακιγιάζ μπορείς να καμουφλάρεις αυτή την αυπνία 100% είσαι γελασμένη.

 

Ο ύπνος είναι το πιο δραστικό «καλλυντικό» και μάλιστα μπορεί να βοηθήσει ακόμα και το μακιγιάζ σου. Πως; Θα σου πούμε…

 

#1 Κάνει το δέρμα σου λαμπερό
Όσο λιγότερο κοιμάσαι, τόσο χειρότερη γίνεται η κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα σου και έτσι χάνει τη λάμψη του. Ο ύπνος λοιπόν είναι ένα φυσικό highlighter και μάλιστα πολύ απολαυστικό.

#2 Βοηθά την κατάσταση κάτω από τα μάτια σου
Εννοείται πως οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες είναι παρενέργειες της αυπνίας και μπορείς να τις αντιμετωπίσεις αν απλά κλείσεις το κινητό και πέσεις για ύπνο. Μάλιστα, το κονσίλερ σου θα εφαρμόζει πιο τέλεια από ποτέ και δεν θα περνάς ώρες χτίζοντας μία οφθαλμαπάτη!

#3 Σου χαρίζει όμορφο δέρμα
Κατά τα την διἀρκεια του ύπνου, το δέρμα αναπλάθεται, επιδιορθώνει βλάβες που έχουν προκύψει και αναζωογονείται. Αυτό θέλει χρόνο για να γίνει και όταν δεν κοιμάσαι σωστά διακόπτεις την διαδικασία και γίνονται μισές δουλειές. Ναι, μπορείς να βασίζεσαι στο μεικάπ σου για τέλεια επιδερμίδα αλλά δεν είναι καλύτερα να την έχεις και στην πραγματικότητα;

 

 

 

Λοιπόν; Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσεις να κοιμάσαι καλύτερα;

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.