Τα πινέλα μακιγιάζ που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου!

…και τι κάνει το κάθε ένα!

Τα πινέλα του μακιγιάζ είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα στο οποίο πρέπει να επενδύσεις. Επειδή προτρέχεις και έχεις ήδη δει τις φωτογραφίας, πρέπει να σου πούμε από την αρχή πως ναι, η ΜΝΥ έχει πινέλα αλλά δυστυχώς ΟΧΙ, δεν έχουν έρθει ακόμα στην Ελλάδα (stay tuned). Στο θέμα μας όμως… Τα πινέλα είναι σημαντικά αλλά υπάρχουν τόσα πολλά που δεν ξέρεις τι να πάρεις. Εμείς είμαστε εδώ! Σου λέμε ποια είναι τα 4 πινέλα στα οποία πρέπει να επενδύσεις και τι κάνει το κάθε ένα! Πάμε να τα δούμε…

 

Contour

Το πινέλο του contouring. Αν και με το V Shape σου δεν χρειάζεσαι πινέλο, πρέπει να έχεις ένα γιατί υπάρχει η Master Sculpt παλέτα και δεν μπορείς να τη φορέσεις με τα χέρια! Το σχήμα του πινέλου αυτού είναι με γωνία για να αγκαλιάζει τα μάγουλά σου και τα ζυγωματικά και δεν είναι δύσκολο να το αναγνωρίσεις.

 

Eyeshadow

Πινέλα για σκιές υπάρχουν πάρα πολλά αλλά το μόνο που χρειάζεσαι για αρχή είναι ένα μεγάλο και αφράτο που συγχωρεί λάθη και μπορεί να σε βοηθήσει με όλα τα είδη σκιάς!

 

Foundation

Το πινέλο για το μεικάπ σου είναι φλατ, είναι κοντό και έτσι σε βοηθά να κάνεις τις σωστές κινήσεις στο πρόσωπό σου αλλά το κυριότερο είναι πως δεν απορροφά όλο το προϊόν γιατί έχει κοντές τρίχες!

 

Powder/BLUSH

Το μεγάλο και αφράτο πινέλο που είδες έχει διπλή χρήση. Είναι πινέλο για ρουζ και για πούδρα και είναι έτσι μεγάλο για να πιάνει μεγαλύτερη επιφάνεια και να γίνεται σωστότερο blending. Όχι, δεν χρειάζεται να ξοδευτείς και να πάρεις άλλο πινέλο για το ρουζ και άλλο για την πούδρα, η διαφορά τους είναι μόνο στο μέγεθος και είναι πολύ μικρή.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.