Τι πρέπει να προσέξεις στο μακιγιάζ σου!

Μια πρωτότυπη ερώτηση που η Μάγδα απάντησε με χαρά!

Πολύ χάρηκα με αυτή την ερώτηση! Όπως ξέρεις δεν πιστεύω στο σωστό και το λάθος στο μακιγιάζ αλλά σε μερικούς βασικούς κανόνες. Βλέπεις, το μακιγιάζ είναι εδώ για να μας κάνει να νιώθουμε όμορφες και το τι ισχύει για την κάθε μια μας αλλά και το τι την κάνει να νιώθει όμορφη είναι πολύ υποκειμενικό. Οι βασικοί κανόνες ωστόσο υπάρχουν για να διασφαλίζουν το άψογο αποτέλεσμα και με αυτούς συμφωνώ.

Ο κανόνας που θεωρώ πως πρέπει να είναι απαραβίαστος είναι αυτός που λέει «κάνε σωστά σβησίματα στο μεικάπ». Όταν λέμε σβησίματα εννοούμε το να αναμειγνύεις καλά το μεικάπ σου κάτω από το πιγούνι, στα πλαϊνά του λαιμού και στην γραμμή των μαλλιών. Σκοπός του μεικάπ είναι να γίνει ένα με το δέρμα σαν να μην φοράς τίποτα και για να γίνει αυτό πρέπει να το βοηθήσεις σβήνοντάς το καλά κάτω από το πιγούνι σου και γύρω από το πρόσωπο. Όταν δεν το κάνεις αυτό δημιουργείται το εφέ μάσκας αι είναι άσχημο.

Αν λοιπόν πρέπει να διαλέξω ένα πράγμα-λάθος που δεν θέλω να ξαναδώ είναι αυτό, το εφέ μάσκας! Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί με μόλις μισό λεπτό και 3 κινήσεις μπορείς να το αποφύγεις πανεύκολα και είναι κρίμα να το ξεχνάς!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.