Το αδιάβροχο μακιγιάζ του καλοκαιριού είναι εδώ!

Περνούν και το πιο σκληρό τεστ!

Το καλοκαίρι έχουμε πολλούς εχθρούς του μακιγιάζ να αντιμετωπίσουμε: Την υγρασία, τον ιδρώτα, το αλατόνερό και το νερό της πισίνας. Βλέπεις, το κανονικό, καθημερινό μακιγιάζ μας δεν τα πηγαίνει καλά με το υγρό στοιχείο και αυτό είναι πρόβλημα όταν ο καιρός ζεσταίνει. Ευτυχώς όμως που εδώ στην ΜΝΥ, έχουμε προβλέψει και στα εργαστήριά μας, οι δαιμόνιοι επιστήμονες έχουν δημιουργήσει τα πιο αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ που περνάνε ακόμα και τα πιο σκληρά-υγρά τεστ! Δες λοιπόν τι πρέπει να βάλεις μέσα στο αδιάβροχο νεσεσέρ σου…

 

Super Stay 24h Foundation

To μεικάπ Super Stay 24h Foundation

Είναι απόλυτα αδιάβροχο, ελαφρύ και απίστευτα καλυπτικό. Όχι, δεν θα φύγει ακόμα και αν ιδρώσεις 10 φορές μέσα στην ημέρα!

 

Super Stay 24h Concealer

Το κονσίλερ Super Stay 24h Concealer

Όπως και το μεικάπ, έτσι και το κονσίλερ της σειράς μένει στη θέση του ακόμα και αν βουτήξεις το κεφάλι σου κάτω από τον ψύκτη…

 

Total Temptation Waterproof Mascara

Τη μάσκαρα Total Temptation Waterproof Mascara

Είναι απαλή και θρεπτική για τις βλεφαρίδες σου αλλά παράλληλα τόσο σταθερή που δεν θα φύγει ακόμα και αν βουτήξεις σε πισίνα!

 

Lasting Drama Gel 24h Automatic Gel Pencil

Το μολύβι Lasting Drama Gel 24h Automatic Gel Pencil

Είναι σταθερό μαλακό και η τζελ υφή του εγγυάται πως δεν θα αλλοιωθεί και δεν θα τρέξει ακόμα και αν σε ρίξουν στη θάλασσα μετά το beach party!

 

Super Stay Matte Ink

To κραγιόν Super Stay Matte Ink

Έχει τόσες αποχρώσεις και τόσο σταθερό αποτέλεσμα που θα μείνει όπως ήταν όταν το πρωτο έβαλες ακόμα και μετά από… δεκάδες καλοκαιρινά φιλιά! 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.