Το απόλυτο βραδινό μακιγιάζ για το Σάββατο σου!

Δημιούργησε το απόλυτο Saturday Night look

Με τον καιρό να έχει ζεστάνει για τα καλά δεν σε κρατάει το σπίτι. Κανονίζεις after work drinks τις καθημερινές και μαζεύεις το girl gang σου τα ΣΚ για επικές εξόδους. Το ίδιο κάνουν όλα τα Babellines στον κόσμο και η Josephine Skriver είναι το απόλυτο Babelline. Δεν θέλεις να δεις τι μακιγιάζ επιλέγει; Δεν θέλεις να κάνεις ακριβώς το ίδιο; Το ξέραμε! Μάθε τα πάντα παρακάτω…

 1. Βήμα 1

  Βήμα 1

  Με την The Nudes Palette σου, δημιούργησε ένα messy smoky χρησιμοποιώντας την σκούρα καφέ σκιά. Τράβα το χρώμα μακριά από τη γωνία του ματιού σου και μην ξεχάσεις να βάλεις λίγη λευκή σκιά στην εσωτερική γωνία για να φωτίσεις το βλέμμα.

 2. Βήμα 2

  Βήμα 2

  Τόνισε περισσότερο το βλέμμα σου κάνοντας μία λεπτή γραμμή με το Master Precise eyeliner σου. Προσπάθησε να την κάνεις πολύ πολύ λεπτή και τράβα τη ακριβώς ως το τέλος του ματιού σου.

 3. Βήμα 3

  Βήμα 3

  Πέρνα άφθονες στρώσεις από την Total Temptation Mascara σου στις πάνω και τις κάτω βλεφαρίδες. Μην φοβάσαι, είναι τόσο κρεμώδης που δεν θα κάνει κόμπους σε καμία περίπτωση.

 4. Το αποτέλεσμα

  Το αποτέλεσμα

  Το αποτέλεσμα στα μάτια σου θα πρέπει να μοιάζει όπως στη φωτογραφία… σαγηνευτικό, sexy και effortless!

 5. Βήμα 4

  Βήμα 4

  Μην ξεχάσεις φυσικά τα φρύδια σου! Το Total Temptation Brow Pencil σου είναι ό, τι πρέπει για να γεμίζεις τυχόν κενά και να διορθώσεις το σχήμα.

 6. Το μυστικό

  Το μυστικό

  Για λίγη επιπλέον λάμψη, πέρνα ελάχιστο από το Baby Lips σου μόνο από τα ζυγωματικά και το τόξο του φρυδιού σου.

 7. Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Είσαι έτοιμη για μία αξέχαστη βραδιά! Make it Happen Babelline!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.