Το ιδανικό κονσίλερ για έντονους μαύρους κύκλους!

…και το λατρεύουν όλα τα Maybelline Girls!

Οι μαύροι κύκλοι είναι απίστευτα εκνευριστικοί. Είναι κληρονομικοί στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων (ευχαριστούμε μαμά) ή εμφανίζονται εξαιτίας της κούρασης, της κακής διατροφής κοκ. Όποια και αν είναι η αιτία τους τους μισούμε αλλά παράλληλα ξέρουμε και πως θα τους εξαφανίσεις. Βλέπεις, όντως υπάρχει κονσίλερ για έντονους μαύρους κύκλους και φυσικά ανήκει στην γκάμα της ΜΝΥ!

 

Κοπέλα πριν την εφαρμογή IAR Concealer

Είναι το προϊόν που σε είχε ξετρελάνει πριν ακόμα το δοκιμάσεις. Το κονσίλερ με την πιο κρεμώδη, απολαυστική υφή. Το κονσίλερ που καλύπτει τέλει ό, τι θέλεις να κρύψεις! Εννοείται μιλάμε για το Instant Age Rewind

 

Instant Age Rewind Eraser Concealer

Με μόλις ελάχιστη ποσότητα κάτω από τα μάτια, μπορείς να εξαφανίσεις κάθε ίχνος κύκλου ενώ παράλληλα, το αφήνεις να φροντίσει την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών σου σε βάθος χρόνου!

 

Εφαρμογή IAR Concealer

Μάλιστα, είναι τόσο πρακτικό και τέλειο που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε όλο το πρόσωπο αλλά ας μην πλατειάσουμε… σήμερα μιλάμε για έντονους μαύρους κύκλους! Μία λοιπόν είναι η λύση που θα αλλάξει τον τρόπο που δείχνεις το πρωί (ή και το βράδυ)!

 

Εφαρμογή IAR Concealer

Το Instant Age Rewind της Maybelline New York και ίσως ο ύπνος και η καλή διατροφή αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη φορά! Make it happen!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.