Το ιδανικό προϊόν για να κάνεις microblanding μόνη σου

Δες πως θα το κάνεις με ένα προϊόν!

Το microblading, είναι η νέα τεχνική στην ημιμόνιμη βαφή φρυδιών που κάνει πάταγο παντού! Με ένα μικροσκοπικό εργαλείο, οι αισθητικοί ζωγραφίζουν τα φρύδια σου τρίχα τρίχα και έτσι το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, σαν αληθινό. Φυσικά αυτό κοστίζει και το αποτέλεσμα ίσως να είναι πιο μόνιμο από ό, τι μπορεί να θέλεις. Ε λοιπόν, η ΜΝΥ είναι εδώ για να δώσει λύση και σε αυτό σου το θέμα! Δημιούργησε το Tattoo Brow Micro Pen για να μπορείς να κάνεις μόνη σου microblading στο σπίτι και σου δείχνουμε ακριβώς πως!

 1. 0_6

  Το προϊόν σου

  Το προϊόν σου

  Το Tattoo Brow Micro Pen έχει τρεις μικροσκοπικές άκρες που κάνουν την πιο λεπτή, σαν τρίχα γραμμή στα φρύδια σου και φόρμουλα που δεν φεύγει όσο και αν ιδρώσεις. Η χρήση του μάλιστα, είναι τοσο εύκολη που θα γελάσεις!

 2. 1_113

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Κράτα το Tattoo Brow Micro Pen έτσι ώστε οι μύτες του να είναι παράλληλα με τις τρίχες των φρυδιών σου και ξεκίνα να κάνεις ελαφριές πινελιές ακολουθώντας τη φορά της τρίχας. Από τη ρίζα δηλαδή και ως την άκρη.

 3. 2_103

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Συνέχισε να κάνεις το ίδιο και φρόντισε να αλλάζεις τη φορά του Tattoo Brow Micro Pen ακολουθώντας την φορά που έχουν οι τρίχες των φρυδιών σου.

 4. 3_95

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Για να έχεις ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, μην ξεχάσεις να  γυρίσεις ανάποδα το Tattoo Brow Micro Pen καθώς φτάνεις στην άκρη του φρυδιού για να ακολουθήσεις τη φορά των τριχών που είναι ανάποδη στην άκρη!

 5. CEB5CF84CEBFCEB9CEBCCEB9

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Τα φρύδια σου έχουν ζωγραφιστεί τρίχα τρίχα και το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό που απλά θα σε κάνει να τσιρίξεις!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.