Το προϊόν φρυδιών που μου έγινε εμμονή

Η Χριστίνα Ζάρδα εξομολογείται τις σκέψεις για τα φρύδια της και το προϊόν που την έσωσε.

Ποτέ δεν μου άρεσε το σχήμα των φρυδιών μου. Δίνει καθοδική πορεία στο βλέμμα μου. Πάντα αισθανόμουν ότι τους λείπει αυτή η γωνία, που «ανοίγει» τα μάτια και έχει το ανυψωτικό εφέ ενός λίφτινγκ. Φοβόμουν να τα πειράξω μόνη μου λόγω του κινδύνου να χειροτερέψω την κατάσταση κι έτσι ποτέ δεν ήμουν ευχαριστημένη. Μέχρι που έπεσε στα χέρια μου ένα μολύβι φρυδιών.

«Δεν ξέρεις τι κάνεις» ήταν το πρώτο πράγμα που είπα στον εαυτό μου όταν αντίκρισα στον καθρέφτη τη Frida Kahlo. Το αποτέλεσμα με σόκαρε γιατί μου φάνηκε πολύ έντονο. Δεν είχα συνηθίσει τα φρύδια μου να να ξεχωρίζουν τόσο και να φαίνονται πυκνά. Τα ξέβαψα και έκανα καιρό να αγγίξω ξανά αυτό το μολύβι. «Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου» έλεγαν και ξαναέλεγαν οι makeup artist με τους οποίους συνεργάζομαι τακτικά για το InStyle, μέχρι που ένας από αυτούς μου έδειξε τον σωστό τρόπο. Γύρισα σπίτι αποφασισμένη και την επόμενη μέρα το πρωί δοκίμασα ξανά. Ναι, το αποτέλεσμα εξακολουθούσε να μου φαίνεται πιο έντονο από ό,τι είχα συνηθίσει, αλλά επιτέλους το σχήμα τους είχε αλλάξει. Υπήρχε πλέον αυτή η πολυπόθητη γωνία, η οποία αισθανόμουν ότι αλλάζει το όλο το σχήμα του προσώπου μου. Έκτοτε, μέρα με τη μέρα, η τεχνική μου γίνεται όλο και καλύτερη.

Έχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά προϊόντα φρυδιών. Μολύβια, τζελ, πούδρες, μάσκαρα. Η τελευταία μου εμμονή όμως είναι το Maybelline New York Brow Satin. Από τη μια του πλευρά είναι ένα μαλακό και λεπτό μολύβι που μου επιτρέπει να διορθώνω εύκολα και με ακρίβεια το σχήμα κι από την άλλη ένα βουρτσάκι με κρεμώδη πούδρα, η οποία «σφραγίζει» το τελικό αποτέλεσμα, κάνοντάς το να μοιάζει απόλυτα φυσικό. Πλέον, δεν βγαίνω από το σπίτι χωρίς αυτό. Δοκιμάστε το! Η επιτυχία είναι βέβαιη.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.