Ιδιαίτερα ομπρέ χείλη απαιτεί το καλοκαίρι φέτος!

#OmbreLips για όλες!

Τα ομπρέ χείλη είναι πανεύκολα! Απλά διαλέγεις δύο κραγιόν από την ίδια χρωματική οικογένεια, τα φοράς μαζί, στο άνω και το κάτω χείλος και τρίβοντας ελαφρά τα χείλη τους μεταξύ τους έχεις ένα ομπρέ αποτέλεσμα. Σου ακούγεται βαρετό, ε; Σου έχει δείξει ποτέ η Μάγδα μας κάτι βαρετό; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! Τα ομπρέ χείλη που προτείνει για αυτό το καλοκαίρι γίνονται με ένα γκρι (ναι, ναι γκρι) και με ένα σούπερ μωβ υγρό κραγιόν (Vivid Matte Liquid we love you) και το αποτέλεσμα είναι ό, τι καλύτερο έχεις δει ποτέ στην ζωή σου! Αρκετά όμως από εμάς, η Μάγδα θα μιλήσει με πράξεις και tips…

 1. step-1_4

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Το γκρι που θα χρησιμοποιήσεις δεν είναι οποιοδήποτε γκρι. Είναι το ολοκαίνουργιο Vivid Matte Liquid στην απόχρωση Sinful Stone. Μην το φοβάσαι, είναι πολύ πιο κολακευτικό από όσο νομίζεις και μέχρι να ολοκληρώσουμε το look θα έχεις γίνει grey addict! Πέρασέ το στο άνω χείλος μόνο!

 2. step-2_5

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Το μωβ σου είναι δροσερό, είναι φωτεινό, είναι όμορφο, κοριτσίστικο και κάνει τέλεια αντίθεση με το γκρι! Είναι το Vivid Matte Liquid στην απόχρωση Vivid Violet!

   

 3. step-3_4

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Πέρνα το ροζ Vivid Matte Liquid Vivid Violet στο κάτω χείλος προσέχοντας –όπως πάντα- τις εξωτερικές γωνίες και το την καμπύλη των χειλιών σου (ισχύει και για το τόξο των χειλιών που έκανες με το γκρι) για ένα καλοσχηματισμένο αποτέλεσμα.

 4. step-4_4

  Βήμα 4

  Βήμα 4

  Τώρα πάρε ξανά το Vivid Matte Liquid στην απόχρωση Sinful Stone και τοποθέτησε λίγο χρώμα ακριβώς στο κέντρο του κάτω χείλους σου.

   

 5. step-5_4

  Βήμα 5

  Βήμα 5

  Με ένα πλατύ πινέλο (μπορεί να είναι και το πινέλο του μεικάπ σου) ταμπονάρισε απαλά το χρώμα, απλώνοντάς το δεξιά και αριστερά.

   

 6. step-6_4

  Βήμα 6

  Βήμα 6

  Στόχος σου είναι να έχεις σκούρο μόνο στο κέντρο συνεπώς μην φτάσεις το πινέλο ως τις γωνίες. Συνέχισε να ταμπονάρεις ώσπου τα δύο χρώματα να «σβήνουν» αρμονικά.

 7. step-READY

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Πες αλήθεια, πόσο υπέροχο (και καθόλου βαρετό) είναι αυτό το #OmbreLips look!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.