Τρεις λόγοι για να επιλέξεις ροζ κραγιόν για το ρεβεγιόν!

Είναι super fun! Περίμενε και θα δεις...

Το κόκκινο κραγιόν είναι legendary και δεν το αλλάζουμε με κανένα αλλο. Ωστόσο... μερικές φορές είναι καλή μία αλλαγή και κυρίως όταν όλοι περιμένουν το ίδιο από εσένα. Ναι, το κόκκινο στα χείλη είναι το signature χρώμα σου αλλά αυτές τις γιορτές θέλουμε να εκπλήξεις την παρέα σου. Πως θα το κάνεις; Με ροζ κραγιόν! Είναι πολύ πιο fun, playful και εντυπωσιακό από όσο νομίζεις.

 

1

Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα sexy eyeliner look και λάμψεις όπως η Gigi. Είναι ιδανικό για το ρεβεγιόν και super elegant! 

DREAMER

H απόχρωση που έχει στα χείλη της φυσικά δεν είναι άλλη από το Dreamer του αγαπημένου σου Super Stay Matte Ink. Μια ακόμα επιλογή είναι να φορέσεις ένα ζουμερό, λίγο “βρώμικο” ροζ με άφθονες στρώσεις μάσκαρα όπως η Josephine. 

 

2

Είναι τέλειο για κάθε περίσταση και θα είσαι έτοιμη για το ρεβεγιόν σε 10 λεπτά! Η απόχρωση στα χείλη της είναι η Lover του Super Stay Matte Ink φυσικά και δεν θα σε προδώσει ούτε μετά από πολλά ποτήρια σαμπάνια.

LOVER

Τέλος, μπορείς να φτάσεις στα ροζ άκρα και να τολμήσεις ένα hot pink όπως η hot Adriana! Θα τραβήξει τα βλέμματα για όλους τους σωστούς λόγους και θα κάνει τη διαφορά!

 

3

Η απόχρωση στα χείλη της είναι η Romantic του Super Stay Matte Ink αν και... ίσως θα έπρεπε να ονομάζεται απλά hot!

ROMANTIC

Λοιπόν; θα τολμήσεις φέτος το ροζ αντί για το κόκκινο; Από εμάς είναι ναι!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.