Οι βασικές lipstick αρχές μου

Η Χριστίνα Ζάρδα, expert των κραγιόν μοιράζεται μαζί μας τις πιο πολύτιμες συμβουλές.

Με την ομορφιά έχω εμμονές. Η μία από αυτές όμως υπερισχύει. Οι κοντινοί μου άνθρωποι το ξέρουν αυτό για μένα. Ξέρουν πως αν αναποδογυρίσουν την τσάντα μου θα πέσουν τουλάχιστον 7 κραγιόν, τα οποία δεν θα διαφέρουν και πολύ μεταξύ τους. Θα είναι παραπλήσιων αποχρώσεων. Γιατί την ημέρα που θα αποφασίσω να φορέσω ένα σκούρο μοβ, θα πάρω μαζί μου όλες τις κοντινές αποχρώσεις σε περίπτωση που το μεσημέρι, ας πούμε, νιώσω ότι θέλω να του δώσω ακόμα μεγαλύτερη ένταση ή το αντίθετο. Πόσα έχω; Δεν τα έχω μετρήσει, αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο αριθμός τους αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.

Αν και είμαι μετριόφρων, δεν θα με πείραζε αν με χαρακτηρίζατε ειδήμων σε ό,τι αφορά τα κραγιόν και αυτές είναι οι τρεις βασικές lipstick αρχές μου που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας:

  • Για ένα έντονο και καθαρό χρώμα δημιουργήστε τον ιδανικό καμβά περνώντας πάνω από τα χείλη λίγο κονσίλερ. Θα “αποχρωματίσει” τα χείλη σας και το κραγιόν θα αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο.
  • Δεν χρειάζεται πάντα να χρησιμοποιείτε μολύβι. Όταν πρόκειται να απλώσετε ένα ματ σκούρο χρώμα στο οποίο ακόμα κι η παραμικρή ατέλεια θα φαίνεται έντονη, τότε ναι είναι απαραίτητο. Σχεδιάστε το περίγραμμα και γεμίστε τα χείλη πριν εφαρμόσετε το κραγιόν. Αν όμως έχετε μια πιο κρεμώδη υφή, αφήστε το. Απλώστε το κραγιόν κατευθείαν στα χείλη ή με τα δάχτυλά σας. Θα απλωθεί πιο ομοιόμορφα και η θερμότητα των δαχτύλων σας θα το κάνει να γίνει ένα με τα χείλη σας, κάνοντάς τα φαίνονται πιο juicy και φυσικά.
  • Υπάρχει ένα κόκκινο για όλες. Για να είμαι ειλικρινής, υπάρχουν περισσότερα από ένα κόκκινα για όλες μας. Αν η επιδερμίδα σας διαθέτει κίτρινους τόνους, τότε αναζητήστε αντίστοιχα κραγιόν (να πλησιάζουν το πορτοκαλί). Αν όμως είναι πιο ροζ, τότε τα κραγιόν με μπλε στη βάση τους (να αγγίζουντο φούξια), θα σας πηγαίνουν πολύ καλύτερα.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.