Ματ χείλη, πως θα τα κάνεις σωστά

Στις λεπτομέρειες βρίσκεται το μυστικό για το πιο πετυχημένο ματ look. Matte is back!

Τα ματ χείλη είναι ότι πιο hot για φέτος την άνοιξη. Η μόδα προστάζει χείλη χωρίς λάμψη κι εμείς υπακούμε. Για να το κάνεις όμως σωστά χρειάζεται να προσέξεις μερικές σημαντικές λεπτομέρειες. Αυτές σου αποκαλύπτει η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York μαζί με το πιο τέλειο tip για να μην αφυδατωθούν τα χείλη σου!

 

 

 1. drupalicon_3650

  Super Stay 24h

  Super Stay 24h

  Το ανεξίτηλο Super Stay 24h, όταν στεγνώσει χαρίζει το πιο ματ αποτέλεσμα. Αυτό είναι το βασικό σου «όπλο» για ένα τέλειο ματ look με απίστευτη διάρκεια.

 2. drupalicon_3651

  Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Ξεκίνα εφαρμόζοντας το κραγιόν σου σε πολύ καλά ενυδατωμένα χείλη. Αυτό είναι βασικό καθώς η υγρασία είναι κάτι που χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 3. drupalicon_3652

  Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Πέρνα το κραγιόν σου και στο άνω χείλος φροντίζοντας να έχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα και δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο τόξο των χειλιών.

 4. drupalicon_3653

  Έντονο αποτέλεσμα με ένα πέρασμα

  Έντονο αποτέλεσμα με ένα πέρασμα

  Το Super Stay 24h χαρίζει έντονο χρώμα με ένα μόνο πέρασμα πράγμα που σημαίνει πως θα το εφαρμόσεις μόνο μια φορά και θα έχεις τέλειο χρώμα… όλη μέρα!

 5. drupalicon_3654

  Skip it!

  Skip it!

  Το επόμενο βήμα της εφαρμογής του Super Stay 24H είναι το ειδικό ενυδατικό balm του…προσπέρασέ το! Για να ενυδατώσεις ελαφρά τα χείλη σου, ταμπονάρισε μόνο λίγη ποσότητα με τα δάχτυλά σου. Το αποτέλεσμα θα παραμείνει ματ καθώς τα χείλη σου θα απορροφήσουν την υγρασία και θα έχεις τέλειο χρώμα χωρίς γυαλάδες αλλά με υπέροχη άνεση.

 6. drupalicon_3655

  Στα μάτια

  Στα μάτια

  Το ζητούμενο είναι ένα ματ αποτέλεσμα όχι μόνο στα χείλη! Η Μάγδα προτείνει να επιλέξεις μια ματ σκιά σε γήινη απόχρωση για τα μάτια σου. Τα χείλη είναι το επίκεντρο της προσοχής σε αυτό το look εξάλλου.

 7. drupalicon_3656

  Στο υπόλοιπο πρόσωπο

  Στο υπόλοιπο πρόσωπο

  Και πάλι, το ζητούμενο είναι ένα ματ αποτέλεσμα κι εδώ έρχεται η νέα πούδρα Matte Maker για να σου το χαρίσει σε όλο το πρόσωπο. Πέρνα την πούδρα με ένα μεγάλο πινέλο από τα σημεία που συνήθως γυαλίζουν (μέτωπο, μύτη, πιγούνι).

 8. drupalicon_3657

  Έτοιμη

  Έτοιμη

  Το total matte μακιγιάζ σου είναι έτοιμο!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.