Ποιο είναι το ιδανικό matte lip gloss για καλοκαίρι;

Η Μάγδα απαντά αλλά δεν φαντάζεσαι με ποιον τρόπο…

Πρέπει να ομολογήσω πως τη συγκεκριμένη ερώτηση μου την έχετε κάνει πολλά κορίτσια και πιστεύω πως ήρθε η ώρα να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους: Δεν υπάρχει matte lip gloss… Το lip gloss είναι ένα προϊόν που δίνει λάμψη στα χείλη γι᾽αυτό και λέγεται gloss (λάμψη στα αγγλικά). Συνεπώς καταλαβαίνεις πως η φράση matte lip gloss είναι οξύμωρη!

 

Vivid Matte liquid Εφαρμογή

Για να βρεις λοιπόν το ιδανικό προϊόν για τα χείλη σου αυτό το καλοκαίρι πρέπει να αποφασίσεις τι θες: ματ αποτέλεσμα ή λαμπερό; Αν θέλεις ματ, τότε τα Vivid Matte liquid έχουν τις τέλειες αποχρώσεις για κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας.

 

Vivid Hot Lacquer

Αν αυτό που θέλεις ωστόσο είναι όντως λάμψη τότε τα Vivid Hot Lacquer είναι η επιλογή σου. Έχουν το πιο λαμπερό τελείωμα, κρεμώδη υφή και απίστευτη διάρκεια.

 

Vivid Hot Lacquer Υφή

Αν πάλι θέλεις και τα δύο ταυτόχρονα… δεν γίνεται μονομιάς αλλά μπορείς να κάνεις κάποιο layering. Μπορείς να φορέσεις για αρχή το ματ κραγιόν σου σαν βάση και όταν το θελήσεις, να βγάλεις από την τσάντα σου το gloss και να αλλάξεις υφή και διάθεση. Όλα επιτρέπονται, αρκεί να ξέρεις τι θέλεις…

 

Vivid Hot Lacquer Εφαρμογή

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.