Πώς μπορείς να βάλεις ματ κραγιόν αν έχεις σκασμένα χείλη!

Είναι όλα υπέροχα και θα σε βοηθήσουν πολύ!

Τα σκασμένα χείλη είναι μία μάστιγα! Εντάξει, υπερβάλλουμε! Τα χείλη μας σκάνε αν δεν τα προσέξουμε και δεν πειράζει καθόλου, φτιάχνουν μέσα σε λίγες μέρες. Τι γίνεται όμως αν θέλουμε να βάλουμε κραγιόν σε έντονο χρώμα ή ακόμα χειρότερα, ματ κραγιόν; Τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Βλέπεις, τα κραγιόν και κυρίως τα ματ κραγιόν δεν συγχωρούν και πρέπει να έχεις βελούδινα χείλη για να μπορέσεις να τα φορέσεις τέλεια. Τι κάνεις λοιπόν; Ακολουθείς τις παρακάτω συμβουλές, παίρνεις πάντα μαζί σου το Baby lips σου για να μην ξανασκάσουν τα χείλη σου και χαμογελάς πλατιά!

 1. 1_90

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πέρνα από τα χείλη σου πολύ… ΠΟΛΥ Baby Lips! Θα ενυδατώσει άμεσα τα ξεραμένα σου χείλη και θα μαλακώσει πολύ τα νεκρά κύτταρα.

 2. 2_79

  Γιατί;

  Γιατί;

  Έχει μέσα του τέλεια ενυδατικά στοιχεία που θρέφουν σε βάθος και θα σε βοηθήσουν να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα. Αυτά είναι το πρόβλημα!

 3. 3_70

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Περίμενε ένα λεπτό και έπειτα τρίψε πολύ καλά τα χείλη σου με λίγο χαρτί κουζίνας ή με μία πετσέτα. Μην χρησιμοποιήσεις χαρτομάντηλο ούτε χαρτί τουαλέτας Χρειάζεσαι ένα σκληρό χαρ´τι ή μία σκληρή πετσέτα για να γίνει η απολέπιση.

 4. 4_49

  Εναλλακτικά…

  Εναλλακτικά…

  Αντί για χαρτί μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία παλιά αλλά καθαρή οδοντόβουρτσα για να τρίψεις τα χείλη σου!

 5. 5_37

  Πιο απολαυστικά…

  Πιο απολαυστικά…

  Κάτι ακόμα που μπορείς να κάνεις είναι να τρίψεις τα χείλη σου με λίγη ζάχαρη για να κάνεις απολέπιση ή ακόμα καλύτερα, να βουτήξεις μέσα στην ζάχαρη το Baby Lips σου! Yum!

 6. 6_19

  Βήμα 4

  Βήμα 4

  Τώρα μπορείς να περάσεις το Color Sensational Powder Matte που ανυπομονούσες να φορέσεις!

 7. 7_10

  Μην φοβάσαι…

  Μην φοβάσαι…

  Η ενυδατική υφή του δεν θα αφήσει τα χείλη σου να αφυδατωθούν καθόλου!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.