3 λόγοι για να αγοράσεις ένα κόκκινο κραγιόν σήμερα κιόλας

Είναι αυτό που θα αλλάξει τη διάθεσή σου ολοκληρωτικά…

Οι διακοπές τελείωσαν και πλέον πρέπει να αρχίσουμε να ευχόμαστε καλό Χειμώνα. Αυτό μας κοστίζει και ρίχνει τη διάθεσή μας κατακόρυφα. Δεν θέλουμε να τελειώσει το καλοκαίρι αλλά… όπως κάθε χρόνο, το φθινόπωρο έρχεται και εμείς πέφτουμε σχεδόν σε κατάθλιψη. Όχι όμως φέτος! Φέτος θα τα αλλάξουμε όλα με ένα κόκκινο κραγιόν! Υπάρχουν 3 λόγοι γιατί πρέπει να πάρεις ένα καινούργιο σήμερα κιόλας και θα στους πούμε παρακάτω!

 

1

#1 Το κόκκινο κραγιόν αποδεδειγμένα μας φτιάχνει τη διάθεση! Μας ανεβάζει, τονώνει την αυτοπεποίθησή μας και μας κάνει να χαμογελάμε πιο πλατιά!

 

#2 Το κόκκινο κραγιόν τονίζει τ μαύρισμα! Όσο μαύρισμα σου έχει απομείνει μπορεί να απογειωθεί με λίγο κόκκινο στα χείλη και δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις για να το πιστέψεις!

 

#3 Το κόκκινο κραγιόν δεν έχει εποχή! Είναι ένα χρώμα που μπορείς να φορέσεις παντού και πάντα και ιδιαίτερα το Φθινόπωρο μπορεί να δώσει χρώμα ακόμα και στις πιο σκοτεινές, βροχερές ημέρες!

 

2

Εμείς σου προτείνουμε να επιλέξεις το Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Front Runner και το Super Stay Ink Crayon στην απόχρωση Own Your Empire που πάνε σε όλες ανεξαιρέτως και σίγουρα θα σε κάνουν να χαμογελάσεις πολύ πλατιά! Μake red happen Babelline!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.