Μάθε πώς να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν σου το καλοκαίρι!

Έχεις σκεφτεί πώς να φορέσεις το πιο κλασικό προϊόν μακιγιάζ όταν η θερμοκρασία χτυπάει… κόκκινο;

Το κόκκινο κραγιόν είναι ένα από τα πλέον κλασικά προϊόντα μακιγιάζ. Το βλέπουμε στο προσκήνιο εδώ και αμέτρητα χρόνια ενώ για όλες τις γυναίκες υπάρχει η ιδανική απόχρωση που τις κολακεύει και χαρίζει έξτρα πόντους στο στιλ τους. Κάποιοι βέβαια πιστεύουν ότι είναι κατάλληλο μόνο για τον χειμώνα και εμείς θα σου πούμε με τη σειρά μας ότι το καλοκαίρι, το ανάλαφρο μακιγιάζ είναι πάντα προτιμότερο. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν. Διάβασε λοιπόν πώς θα το κάνεις σωστά.

  1. Το total red δε μπορεί παρά να ταιριάζει και με το κόκκινο κραγιόν. Φόρεσέ το χωρίς δεύτερη σκέψη, μόνο φρόντισε το κόκκινο που θα επιλέξεις, τόσο στο κραγιόν όσο και στα ρούχα σου να είναι αρκετά φωτεινό.
  2. Το total white επίσης είναι μία επιλογή που πάντα ταιριάζει με κόκκινο κραγιόν. Θα αναδείξει το μαύρισμά σου ενώ είναι τέλειο για βραδινές εμφανίσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τα αξεσουάρ και να αφήσεις το πρόσωπό σου να κλέψει την παράσταση, καθώς θα τονίζεται από το κόκκινο κραγιόν.
  3. Το φούξια, που μάλιστα είναι τάση αυτή τη σεζόν, ταιριάζει πολύ με το κλασικό αυτό κραγιόν επίσης. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες χρωματικές αντιθέσεις θα σε βοηθήσει να είσαι εντυπωσιακή no matter what.
  4. Τέλος, μπορείς πάντα να φορέσεις φλοράλ με το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν. Βρες το μοτίβο που έχει κόκκινες πινελιές και συνδύασε με κραγιόν στον ίδιο τόνο για ένα πολύ αρμονικό και κομψό αποτέλεσμα.
Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.