Δίχρωμα χείλη: Δες πως θα τα κάνεις σωστά

Είναι πανεύκολο αρκεί να ακολουθήσεις μερικές απλές συμβουλές!

Τα δίχρωμα χείλη επανέρχονται στην μόδα ξανά και ξανά. Κάποιες εκδοχές τους είναι αδύνατον να φορεθούν στην καθημερινότητά σου, κάποιες άλλες όμως όχι! Γι’ αυτό η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου δείχνει εδώ τα τέλεια tips για να υιοθετήσεις το trend και να κάνεις παράλληλα τα χείλη σου να φαίνονται διπλάσια!

 

 

 1. Ξεκίνα σωστά

  Ξεκίνα σωστά

  Η σωστή βάση είναι το παν και το Baby Lips Orange Crush θα σου την χαρίσει τόσο γιατί θα ενυδατώσει το δέρμα σου όσο και γιατί θα δώσει στα χείλη σου το πρώτο χρώμα…

 2. Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πέρασέ το από όλη την επιφάνεια των χειλιών σου με μια ελαφριά κίνηση. Κοιτάξου και πέρνα λίγο ακόμα αν θέλεις πιο έντονο χρωματικό αποτέλεσμα.

 3. Το δεύτερο χρώμα

  Το δεύτερο χρώμα

  Το δεύτερο χρώμα των χειλιών σου είναι το Color Sensational Νο 960 με την βαθιά sexy απόχρωση που θα λατρέψεις για το καλοκαίρι!

 4. Βήμα 2

  Βήμα 2

  Με ένα πινέλο, πέρασέ το μόνο από την εξωτερική γωνία των χειλιών σου αφήνοντας κενό στο κέντρο.

 5. Extra tip

  Extra tip

  Είναι καλύτερα να ξεκινήσεις σιγά σιγά και να προσθέσεις χρώμα στην συνέχεια ανάλογα με την ένταση που θέλεις στο αποτέλεσμα.

 6. Κάπως έτσι

  Κάπως έτσι

  Το αποτέλεσμα στα χείλη σου θα είναι κάπως έτσι. Εναλλακτικά, μπορείς να περάσεις το κραγιόν σε όλα τα χείλη και έπειτα μόνο στο κέντρο το Baby Lips.

 7. Έτοιμη

  Έτοιμη

  Τα χείλη σου έχουν διπλό χρώμα και… διπλάσιο όγκο!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.