Πως θα αποκτήσω σαρκώδη χείλη χωρίς μολύβι;

Ένα απλό ερώτημα με μια πολύ απλή απάντηση!

«Είμαι πολύ χαρούμενη με τα λεπτά μου χείλη» είναι η φράση που δεν ξεστόμισε ποτέ καμία μας! Τα σαρκώδη χείλη είναι αυτό που όλες θέλουμε και το μολύβι χειλιών είναι αυτό που μας βοηθά να κάνουμε τα δικά μας πιο σαρκώδη (πέραν των λοιπών, επεμβατικών μεθόδων). Τι γίνεται όμως αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις μολύβι; Πολλά και θα σου τα πω όλα εδώ!

χείλη για φίλημα!

Το μολύβι χειλιών δεν είναι πάντα απαραίτητο αν θέλεις να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται πιο μεγάλα. Μπορείς να τα καταφέρεις με το Master Strobing Stick σου! Αφού βάλεις το κραγιόν σου, απλά πέρνα ελάχιστη ποσότητα από το Master Strobing Stick ακριβώς στο κέντρο του τόξου των χειλιών σου και λίγη ακόμα στο κέντρο τους. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση του όγκου.

Gigi!

Το αποτέλεσμα θα είναι σαφέστατα πιο διακριτικό, λαμπερό και φρέσκο, ιδανικό για μια πρωινή εμφάνιση ή για το μακιγιάζ σου στο γραφείο ή την σχολή. Δοκίμασέ το και για εφαρμογή ακριβείας, πέρνα το Master Strobing Stick με ένα μικρό πινέλο σαν αυτό που χρησιμοποιείς για το eyeliner σου… μόνο φρόντισε να το καθαρίσεις πολύ καλά!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.