Γιατί να βάλεις κραγιόν με τα δάχτυλα

Η Μάγδα τοποθετείται σχετικά και δίνει απαντήσεις…

Το κεφάλαιο κραγιόν σημαίνει διαφορετικά πράγματα για την κάθε μία μας. Για άλλες είναι τρόπος ζωής, για κάποιες άλλες είναι statement, για πολλές είναι αξεσουάρ… Το ίδιο –περίπου- ισχύει και για την εφαρμογή των κραγιόν. Κάποιες το φοράνε απευθείας από το tube, άλλες με πινέλο, κάποιες δεν το φορούν ποτέ χωρίς περίγραμμα και ξέρω κορίτσια που δεν μπορούν να φορέσουν κραγιόν αν δεν βάλουν λίγο Βaby Lips πρώτα. Υπάρχουν βέβαια και κορίτσια σαν εσένα που μου έκανες αυτή την τέλεια ερώτηση που το φορούν με τα δάχτυλα… Γιατί να πειράζει;! Το ίδιο κάνουν εξάλλου και πολλοί makeup artists!

 

kragion xeili daxtila

 

Το έχω πει πολλες φορές και θα στο ξαναπώ: Στο μακιγιάζ κάνουμε τους δικούς μας κανόνες όταν μιλάμε για την εφαρμογή ή το τι μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα. Αν μαντεύω σωστά, βάζεις το κραγιόν σου με τα δάχτυλα γιατί θέλεις κάπως πιο διάφανο χρώμα και διακριτικό αποτέλεσμα. Συνέχισε να το κάνεις! Η διαφορά ανάμεσα στα δάχτυλα, το πινέλο και το tube είναι η ένταση του χρώματος κυρίως…

 

kragion kokkino gif

 

Αν το βάλεις απευθείας από το tube θα έχεις ένα πολύ έντονο αποτέλεσμα. Αν από την άλλη το βάλεις με πινέλο, θα έχεις ένα πολύ προσεγμένο, άψογο τελείωμα. Όλα εξαρτώνται από το τι ζητάς!

 

kragion moutzoura

 

Εφόσον το φοράς με τα δάχτυλα σημαίνει πως θέλεις όπως είπαμε, διακριτικό χρώμα και δεν αναζητάς την απόλυτη τελειότητα συνεπώς… ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! Φόρα το κραγιόν σου με όποιον τρόπο σε βολεύει μόνο φρόντισε να το κάνεις με καθαρά δάχτυλα κάθε φορά για ευνόητους λόγους!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.