Γιατί τα ματ κραγιόν αφυδατώνουν τα χείλη μου;

Η Μάγδα δεν πιστεύει αυτό που διαβάζει και απαντά!

Τα ματ κραγιόν είναι η απόλυτη τάση και δε νομίζω πως θα σταματήσουν να είναι για πολύ καιρό ακόμα. Τα έχουμε φορέσει και λατρέψει όλες και όλα είναι υπέροχα σε αυτό τον κόσμο. Συχνά ωστόσο, πολλές παραπονιούνται για αφυδατωμένα χείλη! Ξέρεις ποιες παραπονιούνται για αυτό; Όσες δεν έχουν δοκιμάσει ένα από τα ματ κραγιόν της ΜΝΥ!

 

1

Ναι, δεν διαφωνώ, οι πρώτες φόρμουλα των κραγιόν ήταν πολύ ξηρές ώστε να έχουν ένα απόλυτα ματ και έντονο αποτέλεσμα αλλά μετά ήρθαν στη ζωή μας τα SuperStay Matte Ink!

 

2

Έχουν την πιο μεταξένια υφή που γίνεται ένα με τα χείλη και δεν τα αφυδατώνουν ΚΑΘΟΛΟΥ! Για την ακρίβεια, ούτε που νιώθεις ότι τα φοράς. Υπάρχουν βέβαια και τα Vivid Matte Liquid τα οποία μοιάζουν με βελούδο για τα χείλη ΚΑΙ προσφέρουν ενυδάτωση μαζί με έντονο χρώμα!

 

3

Τέλος, μόλις έφτασαν στην ΜΝΥ ματ παρέα μας τα Color Sensational Powder Mattes τα οποία είναι ό, τι πιο ενυδατικό και ματ έχεις φορέσει στη ζωή σου! Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να μιλάς για αφυδατωμένα χείλη μιας που αυτό δεν ισχύει στην Maybelline New York! Για εμάς υπάρχουν μόνο πανέμορφα χείλη and that is that! Έχεις βρει το δικό σου χρώμα; #MakeItHappen

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.