Τα "φιλημένα χείλη" είναι η νέα τάση στην εφαρμογή του κραγιόν.

Θα την υιοθετήσεις;

Ένα από τα πιο… περίεργα trends pου είδαμε φέτος ήταν τα «φιλημένα χείλη». Αυτή η τάση ήθελε το κραγιόν μας ελαφρώς χαλασμένο, σα να δώσαμε μόλις ένα τρυφερό φιλί στον αγαπημένο μας! Φυσικά, στην πασαρέλα είδαμε την extreme εκδοχή αυτών των χειλιών με το κραγιόν να έχει σχεδόν καλύψει όλο το κάτω μέρος του προσώπου των μοντέλων αλλά… μπήκαμε σε σκέψεις! Αυτή η τάση μπορεί να γίνει απίστευτα sexy αν βάλει το μαγικό χεράκι της η Μάγδα Αναστασοπούλου! Της ζητήσαμε λοιπόν να μας δείξει πως θα «χαλάσουμε» ελαφρά το κραγιόν μας, σαν να φιληθήκαμε μόλις και δεν μας χάλασε χατίρι…-

 1. Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πρώτα περνάμε το κραγιόν από όλη την επιφάνεια των χειλιών. Είναι καλύτερα να διαλέξουμε μια κρεμώδη φόρμουλα για να μπορέσουμε να την χαλάσουμε… λογικό δεν είναι; Αν χρησιμοποιούσες το Super Say 24h δεν θα μπορούσες να το χαλάσεις με τίποτα!

 2. Βήμα 2

  Βήμα 2

  Έπειτα, με ένα πινέλο «αλλοιώνουμε» λίγο το χρώμα στην επιφάνεια των χειλιών.. όπως θα έκαναν τα χείλη του αγαπημένου μας!

 3. Βήμα 3

  Βήμα 3

  …και τέλος, με το ίδιο πινέλο χαλάμε το περίγραμμα των χειλιών, σβήνοντάς το ελαφρά και δημιουργώντας ένα σχεδόν blurred αποτέλεσμα. Σα να δώσαμε μόλις ένα φιλί!

 4. Το μυστικό

  Το μυστικό

  Ποιο είναι αυτό το τέλειο κραγιόν που φόρεσε η Μάγδα στο μοντέλο μας; Είναι το ολοκαίνουργιο Vivid Hot lacquer No 76 και θα μάθεις τα πάντα για αυτό πολύ σύντομα!

 5. Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Αυτή η τάση είναι super sexy… δεν νομίζεις;

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.