Ποιο είναι το μυστικό για ένα τέλειο μακιγιάζ χειλιών;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις

Αν είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που μου κάνουν αυτή την ερώτηση θα ήμουν εκατομμυριούχος! Είναι ωστόσο μία ερώτηση που ποτέ δεν με κουράζει! Λατρεύω τα κραγιόν και το μακιγιάζ των χειλιών (σπάνια θα με δεις χωρίς κόκκινο στα χείλη) και μου αρέσει να μοιράζομαι όλα τα tips και τις τεχνικές που έχω τελειοποιήσει. Αυτό θα κάνω και τώρα και χαίρομαι πολύ για αυτή την ερώτηση! Το πρώτο βήμα είναι η προετοιμασία...

 

1

Και όταν λέω προετοιμασία δεν εννοώ την απολέπιση ή την ενυδάτωση αλλά το περίγραμμα. Το περίγραμμα είναι το Α και το Ω αν θελεις ένα ά-ψο-γο αποτέλεσμα. Αυτό που πρέπει να κάνεις πρώτα από όλα λοιπόν είναι να σχηματίσεις το περίγραμμα των χειλιών σου προσεκτικά και έπειτα να γεμίσεις με το χρώμα του μολυβιού όλη την επιφάνεια των χειλιών σου. Έτσι θα έχεις μία τέλεια βάση για να συνεχίσεις τη... ζωγραφική σου. Το δικό μου αγαπημένο μολύβι χειλιών είναι το Color Sensational Shaping Lip Liner στην απόχρωση Nude. Ταιριάζει με όλα τα χρώματα!

 

2

Το δεύτερο βήμα είναι το χρώμα σου. Μετά το περίγραμμα θα φορέσεις το κραγιόν της επιλογής σου προσεκτικά έτσι ώστε να έχεις το τέλειο σχήμα. Το δικό μου all time favorite είναι το Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Voyager με το τέλειο απλικατέρ που δεν χρειάζετια πινέλο.

 

3

Τέλος, πρέπει να δώσεις λίγη έμφαση για να απογειώσεις το lip look σου και θα το καταφέρεις κάνοντας λίγο highlighting. Περίμενε, μην γουρλώνεις τα ματάκια σου! Το μολύβι Color Sensational Highlighting Lip Liner είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτό το λόγο! Γι ανα τονίζει το τόξο των χειλιών και να κάνει το αποτέλεσμα άψογο. Make it happen λοιπόν girl!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.