Πώς να φορέσω το bronzer σωστά;

Η Μάγδα Αναστασοπούλου σου δείχνει τι πρέπει να κάνεις για ένα άψογο ηλιοκαμένο look χωρίς λάθη.

Το bronzer είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιρινού σου νεσεσέρ. Με μερικές μόλις πινελιές, σου χαρίζει ηλιοκαμένο δέρμα ακόμα και αν είσαι κλεισμένη ακόμα στο γραφείο περιμένοντας το Σαββατοκύριακο ή τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Όσο καλό όμως μπορεί να κάνει στο πρόσωπό σου, άλλο τόσο κακό μπορεί να επιφέρει η λάθος εφαρμογή του. Μην ανησυχείς, η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York είναι εδώ για να σου πει τι κάνεις λάθος και πως θα βάλεις το bronzer σωστά.

 1. Το προϊόν σου

  Το προϊόν σου

  Το νέο Dream Sun Bronzer της Maybelline New York είναι το πιο προϊόν που θα ερωτευτείς με την πρώτη πινελιά ή… μυρωδιά. Χαρίζει τέλειο χρώμα και μυρίζει απίθανα!

  Select Product(s)

 2. Η ποσότητα

  Η ποσότητα

  ΛΑΘΟΣ: Η υπερβολική ποσότητα. Το μυστικό για την τέλεια εφαρμογή στο bronzer, εκτός από την τοποθέτηση είναι και η ποσότητα που θα χρησιμοποιήσεις. Ξεκίνα με λίγο προϊόν και πρόσθεσε περισσότερο αν δεις πως το χρειάζεσαι. Κάνε ελαφριές κινήσεις με το πινέλο σου και μην ξεχνάς να το τινάζεις ελαφρά πριν το φέρεις στο πρόσωπό σου.

  Select Product(s)

 3. Στα μάγουλα

  Στα μάγουλα

  ΛΑΘΟΣ: Η τοποθέτηση στα μήλα. Το bronzer σου πρέπει να το τοποθετήσεις στα μάγουλα και τα ζυγωματικά σου αλλά όχι στα μήλα του προσώπου σου. Σε εκείνο το σημείο που κοκκινίζει φυσικά θα βάλεις το ρουζ σου. Το bronzer τοποθετείται στα σημεία που μαυρίζεις.

  Select Product(s)

 4. Στο μέτωπο

  Στο μέτωπο

  ΛΑΘΟΣ: Το να παραλείπεις να βάλεις εκεί bronzer To μέτωπό σου είναι από τα σημεία που μαυρίζουν περισσότερο στο πρόσωπο συνεπώς δεν πρέπει να το ξεχνάς. Να θυμάσαι, το bronzer δεν είναι σαν το ρουζ σου, δεν θα σου δώσει χρώμα αλλά θα αλλάξει τον τόνο της επιδερμίδας σου.

  Select Product(s)

 5. Στη μύτη

  Στη μύτη

  ΛΑΘΟΣ: Η τοποθέτηση στο κέντρο της μύτης Το κέντρο της μύτης σου όπως και τα μάγουλά σου κοκκινίζουν στον ήλιο συνεπώς το bronzer σου θα το βάλεις στα πλαϊνά της και σε ελάχιστη ποσότητα.

  Select Product(s)

 6. Στο πιγούνι

  Στο πιγούνι

  ΛΑΘΟΣ: Το να παραλείπεις αυτό το σημείο Όπως το μέτωπο, έτσι και τι πιγούνι σου μαυρίζει συνεπώς δεν πρέπει να το παραμελείς. Πέρνα ελάχιστη ποσότητα και από εκεί με ελαφριές κινήσεις.

  Select Product(s)

 7. Στο λαιμό

  Στο λαιμό

  ΛΑΘΟΣ: Το χρώμα δεν σβήνει φυσικά Αφού περάσεις το bronzer σου από όλο το πρόσωπο πρέπει να περάσεις λίγη ποσότητα και από το λαιμό σου ξεκινώντας από τη γραμμή του σαγονιού σου. Έτσι θα έχεις ομοιόμορφο χρώμα και θα αποφύγεις το εφέ μάσκας.

  Select Product(s)

 8. Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Με μερικές μόνο μικροδιορθώσεις στην εφαρμογή του bronzer θα έχεις το τέλειο καλοκαιρινό χρώμα στο πρόσωπό συ, σαν να γύρισες μόλις από διακοπές.

  Select Product(s)

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.