Έχεις πρόσκληση σε party; Δες πώς να βαφτείς

Γιατί οι προσκλήσεις συνεχίζουν να έρχονται και πρέπει να είσαι προετοιμασμένη, σωστά;

Δεν υπάρχει κάτι πιο διασκεδαστικό από ένα καλοκαιρινό party (ή ακόμα και ένα beach party αλλά εκεί θα βαφτείς αλλιώς) ιδιαίτερα τώρα που το καλοκαίρι τελειώνει και θέλουμε μερικές ξέγνοιαστες στιγμές διασκέδασης ακόμα. Θα φορέσεις το σορτς σου ή το πιο όμορφο φόρεμά σου, θα κάνεις beach waves στα μαλλιά σου και… πως θα βαφτείς; Θα βαφτείς καθόλου ή θα αφήσεις το ηλιοκαμένο δέρμα σου φυσικό; Ασφαλώς και θα βαφτείς και θα είσαι πιο όμορφη από ποτέ με τα τέλεια tips της Μάγδας Αναστασοπούλου.

 1. drupalicon_3327

  Το μολύβι σου

  Το μολύβι σου

  Το Lasting Drama 24h είναι κρεμώδες και super αδιάβροχο πράγμα που σημαίνει πως και να σε πετάξουν στην πισίνα δεν θα σε νοιάξει καθόλου! Η Μάγδα προτείνει την καφέ απόχρωση που είναι πολύ πιο απαλή από τη μαύρη.

 2. drupalicon_3336

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Είσαι έτοιμη να παρτάρεις ως το πρωί και να κλέψεις την παράσταση!

 3. drupalicon_3328

  Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Κάνε ένα πλαγιαστό V με το Lasting Drama 24h σου στην εξωτερική γωνία του ματιού, όπως βλέπεις στη φωτογραφία. Δεν χρειάζεται να είναι τέλειο ούτε και ολόισιο.

 4. drupalicon_3329

  Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Με ένα μικρό πινέλο ή και με τα δάχτυλά σου, ξεκίνα να μουτζουρώνεις τη γραμμή σου με φορά προς το εσωτερικό του ματιού. Το Lasting Drama 24h είναι τόσο κρεμώδες που θα το κάνεις μανεύκολα.

 5. drupalicon_3330

  Βήμα 3ο

  Βήμα 3ο

  Πάρε το Lasting Drama 24h σου και τράβα μια πολύ λεπτή γραμμή κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων, από τη μέση του ματιού και προς τα έξω. Και πάλι, δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις για το τέλειο.

 6. drupalicon_3331

  Βήμα 4ο

  Βήμα 4ο

  Με το μικρό πινέλο σου, μουτζούρωσε και αυτή τη γραμμή κάνοντας απαλές κινήσεις με φορά από τη μέση του ματιού και προς την εξωτερική γωνία.

 7. drupalicon_3332

  Η Μάσκαρά σου

  Η Μάσκαρά σου

  Φυσικά και θα φορέσεις μάσκαρα! Μπορείς να βάλεις είτε την αδιάβροχη The Colossal Volum’ Express Waterproof ή την τέλεια μαύρη The Colossal Go Extreme! Leather Black για extra black αποτέλεσμα.

 8. drupalicon_3333

  Βήμα 5ο

  Βήμα 5ο

  Πέρνα τη μάσκαρα από τις βλεφαρίδες σου με απαλές κινήσεις και κάνοντας ένα ελαφρύ ζιγκ-ζαγκ ώστε να πιάσεις ακόμα και τις πιο μικρές.

 9. drupalicon_3334

  Το χρώμα σου

  Το χρώμα σου

  Τα χείλη σου πρέπει να κλέψουν την παράσταση και το ματ Color Drama No 410 Fab Orange θα σου δώσει χρώμα και θα σου ανεβάσει τη διάθεση.

 10. drupalicon_3335

  Βήμα 6ο

  Βήμα 6ο

  Ζωγράφισε τα χείλη σου προσεκτικά με το Color Drama No 410 Fab Orange φροντίζοντας να προσέξεις ιδιαίτερα το τόξο στο άνω χείλος.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.