Έτοιμη για το beach bar σε 2 λεπτά, με 2 προϊόντα

Μόνο 2 προϊόντα χρειάζεσαι για να φρεσκαριστείς στο λεπτό και να είσαι έτοιμη για κοκτέιλ χαζεύοντας το ηλιοβασίλεμα.

Το πιο πολύτιμο δώρο των διακοπών είναι ο χρόνος και η χαλαρότητα. Μια ημέρα στην παραλία μπορεί να εξελιχθεί σε περιπέτεια και σε ποτά που κρατούν ως το πρωί και φυσικά θες να είσαι άψογη όταν αυτό συμβεί. Εμείς είμαστε εδώ! Η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου δείχνει πως μπορείς να ετοιμαστείς σε 2 λεπτά και με μόλις 2 προϊόντα ενώ τα μαλλιά σου έχουν ακόμα αλάτι και οι πατούσες σου άμμο!

 1. Το bronzer σου

  Το bronzer σου

  Το πρόσωπό σου είναι ήδη ροδαλό από τον ήλιο και καλά ενυδατωμένο από τις αλλεπάλληλες στρώσεις αντηλιακού. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη sexy λάμψη και το Dream Sun Bronzer θα σου την χαρίσει με ένα πέρασμα.

 2. Το σωτήριο προϊόν

  Το σωτήριο προϊόν

  Η μάσκαρα που θα σε σώσει στην παραλία (και παντού το καλοκαίρι) είναι η αδιάβροχη The Colossal Volum’ Express Waterproof.

 3. Βήμα 5ο

  Βήμα 5ο

  Άφθονες στρώσεις The Colossal Volum’ Express Waterproof στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες επιβάλλονται για βλέμμα που μαγνητίζει και παραμένει σταθερό ως το ξημέρωμα!

 4. Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Το τέλειο beach look σου είναι έτοιμο, ώρα να παραγγείλεις το mojito σου!

 5. Ελάχιστη ποσότητα

  Ελάχιστη ποσότητα

  Όπως με όλα τα προϊόντα μακιγιάζ, έτσι και με το bronzer, είναι καλύτερα να ξεκινάς αργά, βάζοντας λίγο στο πρόσωπό σου και να το «χτίζεις» σταδιακά μέχρι να αποκτήσεις το χρώμα που θες. Μην κάνεις υπερβολές, το πρόσωπό σου είναι ήδη λαμπερό από τη μέρα σου στον ήλιο.

 6. Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Πέρνα το Dream Sun Bronzer πρώτα από τα ζυγωματικά σου και σβήνοντας προς τα μήλα

 7. Γιατί;

  Γιατί;

  Γιατί τα μάγουλά σου είναι ροδαλά από μόνα τους μετά από το παιχνίδι στην παραλία και θες μόνο να τονίσεις τη λάμψη σου διατηρώντας το φυσικό σου χρώμα.

 8. Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Πέρνα λίγη ποσότητα Dream Sun Bronzer στους κροτάφους σου για να δώσεις ένταση σε όλο το πρόσωπο, ιδιαίτερα αν σκοπεύεις να πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά.

 9. Βήμα 3ο

  Βήμα 3ο

  Βάλε λίγο Dream Sun Bronzer στα πλαινά της μύτης σου για φυσικό ηλιοκαμένο αποτέλεσμα με προσοχή όμως! Δεν θες να κρύψεις το χρώμα σου, ελάχιστη ποσότητα αρκεί.

 10. Μην ξεχάσεις…

  Μην ξεχάσεις…

  Μην ξεχάσεις να περάσεις το Dream Sun Bronzer και από το πιγούνι σου για να έχεις απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα που δεν κάνει διχρωμία στο λαιμό. Ναι, το πρόσωπό σου είναι λιγότερο μαυρισμένο από το λαιμό και το σώμα!

 11. Βήμα 4ο

  Βήμα 4ο

  Με τα δάχτυλά σου (η Μάγδα χρησιμοποιεί πινέλο γιατί είναι pro) πέρνα λίγο Dream Sun Bronzer από τα βλέφαρά σου.

 12. Ένταση

  Ένταση

  Με αυτό τον τρόπο θα δώσεις ένταση στο βλέμμα σου με τον πιο φυσικό τρόπο και θα κάνεις τα μάτια σου πιο sexy.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.