Ιδανικό μεικάπ όταν είμαι μαυρισμένη αλλά χάνω το χρώμα μου

Μία εύλογη ερώτηση με πολύ απλή απάντηση!

Η μεταβατική περίοδος από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο είναι δύσκολη για πολλούς λόγους. Τελειώνουν οι διακοπές, σταματούν τα μπάνια, η άδεια σώνεται και ανοίγουν τα σχολεία. Όλα αυτά μπορούμε να τα επεξεργαστούμε. Εκείνο που μας προβληματίζει και μας δυσκολεύει περισσότερο από όλα είναι το χρώμα του δέρματός μας και ξέρουμε ότι απασχολεί και εσένα!

 

 

Instant Age Rewind Concealers

Είμαστε μαυρισμένες αλλά χάνουμε το χρώμα μας. Τη μία εβδομάδα χρειαζόμαστε ο Χ νούμερο μεικάπ και την επόμενη ένα νούμερο διαφορετικό! Πόσα μεικάπ πρέπει να έχεις για να μπορέσεις α ταιριάξεις το χρώμα τους με το δέρμα σου; Πόσα;! Όπως σου έχουμε ήδη πει, χρειάζεσαι ένα μεικάπ για το χειμώνα και ένα για το καλοκαίρι… ε λοιπόν, αυτή τη μεταβατική περίοδο χρειάζεσαι και τα δύο!

Instant Age Rewind Concealer

Αναμειγνύοντας τις δύο αποχρώσεις σου, θα ταιριάζεις κάθε φορά το χρώμα του foundation σου με το δέρμα σου. Θα ξεκινήσεις βάζοντας περισσότερες σταγόνες από το σκούρο και θα αλλάξεις την ισορροπία όσο θα χάνεις το μαύρισμά σου. Τεράστια βοήθεια θα σου παρέχει βέβαια και ένα άλλο όπλο…

Master Bronzer

Το Master Bronzer σου έχει όλες τις αποχρώσεις που χρειάζεσαι για να βάλεις τις τελευταίες πινελιές στο πρόσωπό σου ανάλογα με το χρώμα που έχεις κάθε εβδομάδα. Εκμεταλλεύσου το αλλά πρόσεχε! Μην προσπαθήσεις να «μιμηθείς» μαύρισμα πλέον… δεν είναι καθόλου chic! Και κάτι τελευταίο…

Lemonade Craze Παλέττα Σκιών Αποχρώσεις

Επειδή μπορεί να έχεις ξεχαστεί και κάτι να σου λείπει από το πρόσωπο αλλά να μην ξέρεις τι, θα σου πούμε εμείς: Το ρουζ! Λίγο χρώμα στα μάγουλά σου επιβάλλεται! Είναι αυτό που θα σε κάνει να δείχνεις υγιής και φρέσκια γι’ αυτό, βρες τη ιδανική για εσένα απόχρωση Master Blush και μην την αποχωριστείς καθόλου από εδώ και στο εξής!

 

Lemonade Craze Παλέττα Σκιών

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.