Ιδανικό μεικάπ όταν είμαι μαυρισμένη αλλά χάνω το χρώμα μου

Μία εύλογη ερώτηση με πολύ απλή απάντηση!

Η μεταβατική περίοδος από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο είναι δύσκολη για πολλούς λόγους. Τελειώνουν οι διακοπές, σταματούν τα μπάνια, η άδεια σώνεται και ανοίγουν τα σχολεία. Όλα αυτά μπορούμε να τα επεξεργαστούμε. Εκείνο που μας προβληματίζει και μας δυσκολεύει περισσότερο από όλα είναι το χρώμα του δέρματός μας και ξέρουμε ότι απασχολεί και εσένα!

 

 

Είμαστε μαυρισμένες αλλά χάνουμε το χρώμα μας. Τη μία εβδομάδα χρειαζόμαστε ο Χ νούμερο μεικάπ και την επόμενη ένα νούμερο διαφορετικό! Πόσα μεικάπ πρέπει να έχεις για να μπορέσεις α ταιριάξεις το χρώμα τους με το δέρμα σου; Πόσα;! Όπως σου έχουμε ήδη πει, χρειάζεσαι ένα μεικάπ για το χειμώνα και ένα για το καλοκαίρι… ε λοιπόν, αυτή τη μεταβατική περίοδο χρειάζεσαι και τα δύο!

Αναμειγνύοντας τις δύο αποχρώσεις σου, θα ταιριάζεις κάθε φορά το χρώμα του foundation σου με το δέρμα σου. Θα ξεκινήσεις βάζοντας περισσότερες σταγόνες από το σκούρο και θα αλλάξεις την ισορροπία όσο θα χάνεις το μαύρισμά σου. Τεράστια βοήθεια θα σου παρέχει βέβαια και ένα άλλο όπλο…

Το Master Bronzer σου έχει όλες τις αποχρώσεις που χρειάζεσαι για να βάλεις τις τελευταίες πινελιές στο πρόσωπό σου ανάλογα με το χρώμα που έχεις κάθε εβδομάδα. Εκμεταλλεύσου το αλλά πρόσεχε! Μην προσπαθήσεις να «μιμηθείς» μαύρισμα πλέον… δεν είναι καθόλου chic! Και κάτι τελευταίο…

Επειδή μπορεί να έχεις ξεχαστεί και κάτι να σου λείπει από το πρόσωπο αλλά να μην ξέρεις τι, θα σου πούμε εμείς: Το ρουζ! Λίγο χρώμα στα μάγουλά σου επιβάλλεται! Είναι αυτό που θα σε κάνει να δείχνεις υγιής και φρέσκια γι’ αυτό, βρες τη ιδανική για εσένα απόχρωση Master Blush και μην την αποχωριστείς καθόλου από εδώ και στο εξής!

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.