Κραγιόν ή Lip Gloss για το καλοκαίρι;

Η Μάγδα βάζει τέλος στο δίλημμα…

Εντάξει, να μην τα ξαναπούμε… το καλοκαίρι είναι η εποχή για χρώμα στα χείλη.- Τελεία και παύλα. Ακόμη και αν δεν συμπαθούσες τα φωτεινά χρώματα στο στόμα, είμαι σίγουρη πως πλέον σε έχω κάνει να σκεφτείς διπλά, αν όχι να αλλάξεις γνώμη! Βρίσκεσαι όμως μπροστά σε ένα δίλημμα και πραγματικά σε καταλαβαίνω. Δεν ξέρεις αν πρέπει να διαλέξεις κάποιο από τα νέα, λαμπερά Vivid Hot Liquid ή αν πρέπει να φοράς τα απίστευτης διάρκειας, ματ Super Stay Matte Ink. Ας αρχίσω λοιπόν από τα βασικά: Ό, τι και αν επιλέξεις θα το φορέσεις με ένα πλατύ χαμόγελο! #DoItLikeGigi

 

Gigi gif

 

Συνεχίζοντας τώρα στο τι είναι καλύτερο και στο τι πρέπει-τι δεν πρέπει! Όλα είναι καλά και όλα επιτρέπονται! Εσύ θα αποφασίσεις με τι αισθάνεσαι καλύτερα, αν δηλαδή προτιμάς glossy υφές το καλοκαίρι ή απόλυτα ματ και σταθερές. Εγώ μόνο τον εξής διαχωρισμό έχω να κάνω.

 

MATTE INK

 

Τα κραγιόν Super Stay Matte Ink είναι απόλυτα σταθερά και ανεξίτηλα. Χαρίζουν ματ τελείωμα και έντονο χρώμα που δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Συνεπώς, ίσως είναι καλύτερα να τα επιλέξεις για τις πρωινές σου εμφανίσεις τώρα το καλοκαίρι. Η σταθερή τους φόρμουλα θα σε βοηθήσει όταν ο υδράργυρος χτυπήσει κόκκινο.

 

VIVID HOT

 

Τα lip gloss Vivid Hot Liquid έχουν επίσης τεράστια διάρκεια και πολύ σταθερό αποτέλεσμα (για τα χρώματα δεν το συζητώ) αλλά, μιας που είναι τόσο λαμπερά και εντυπωσιακά, ίσως είναι καλύτερα να τα επιλέξεις για τις sexy, βραδινές σου εμφανίσεις.

 

Η επιλογή λοιπόν είναι δική σου! Μπορείς να έχεις όλα τα Maybelline χρώματα στα χείλη σου αν το θελήσεις. #MakeItHappen

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.