Μπορώ να κάνω μακιγιάζ στην παραλία;

Η Μαγδα απαντά υπεύθυνα!

Αν έχεις ήδη ξεκινήσει τις διακοπές σου… σε ζηλεύω! Εγώ είμαι ακόμα κρυμμένη πίσω από κραγιόν, μάσκαρα και μεικάπ αλλά πάντα εδώ για κάθε τι που θέλεις να με ρωτήσεις. Η σημερινή ερώτηση λοιπόν είναι και σούπερ επίκαιρη… Μακιγιάζ στην παραλία. 

 

Μακιγιάζ παραλίας

Το μακιγιάζ στην παραλία δεν είναι απαραίτητο και κυρίως δεν είναι πρακτικό. Ωστόσο, καταλαβαίνω γιατί μπορεί να θέλεις να φορέσεις κάτι λίγο, κυρίως αν πρόκειται να βρίσκεται στην παραλία κάποιο φλερτ σου ή αν γίνεται κάποιο beach party. Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν; Λίγα και καλά.

 

Instant Age Rewind Concealers

Για να αποκτήσεις ομοιόμορφη επιδερμίδα στο λεπτό θα στραφείς στη μία, τη μοναδική, την τέλεια, την απόλυτα αδιάβροχη και ματ πούδρα SuperStay 24h Powder. Ταμπονάρισε ελάχιστη ποσότητα σε σημεία που θέλεις να καλύψεις αλλά σε καμία περίπτωση μην βάλεις στα μάγουλά σου… Δεν θέλεις να κρύψεις το φυσικό χρώμα υγείας που σου χάρισε ο ήλιος.

 

Brow Tattoo

Για να τονίσεις τα μάτια σου βάλε λίγη από την Total Temptation Waterproof. Έχει γίνει ήδη σταρ του νεσεσέρ σου αλλά αν τη βάλεις και στην παραλία θα περάσει (με άριστα) ακόμα και αυτό το απίστευτα σκληρό τεστ. Δεν θα σου πρότεινα να βάλεις τίποτα στα χείλη σου εκτός από λίγο Baby Lips το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σαν highlighter και φυσικά να μην ξεχάσεις να χαμογελάς συνέχεια… το χαμόγελο είναι το πιο αποτελεσματικό καλλυντικό!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.