Πως θα δημιουργήσω την τέλεια καλοκαιρινή βάση για μακιγιάζ;

Δεν χρειάζεσαι πολλά! Μόνο 2 προϊόντα και την βοήθεια της Μάγδας…

Το καλοκαίρι, περνάμε ένα πολύ μεγάλο μέρος της ημέρας μας κάτω από το λαμπερό φως του ήλιου. Κάτω από αυτό το φως δεν κρύβονται πολλά… Φυσικά, στην παραλία δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω από το αντηλιακό σου όμως, στις καθημερινές σου, καλοκαιρινές βόλτες θέλεις ομοιόμορφο δέρμα. Αν έχεις διεσταλμένους πόρους θέλεις να τους κρύψεις, αν έχεις κοκκινίλες θες να τις εξαφανίσεις, αν το δέρμα σου είναι θαμπό το θέλεις ζωντανό και φυσικά θες να λάμπεις!

 

primers

 

Παράλληλα δεν θέλεις και να φαίνεται πως φοράς πολλές στρώσεις μακιγιάζ ούτε και σου αρέσει η αίσθηση στο δέρμα σου με την ζέστη! Τα θέλεις όλα και φυσικά μπορείς να τα έχεις αρκεί να κινηθείς έξυπνα. Ξέρω καλά το πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα ομοιόμορφο αλλά και δροσερό δέρμα και έχω ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Οι νέες βάσεις για μακιγιάζ Master Prime της Maybelline New York είναι εδώ (είναι αυτές που είδες πιο πάνω) και έτοιμες να λύσουν κάθε πρόβλημα της επιδερμίδας σου. Ομοίως, το πιο δροσερό μεικάπ EVER είναι και αυτό εδώ για να συ χαρίσει τέλεια κάλυψη με το πιο δροσερό τελείωμα! Ποιο είναι αυτό; Μα τι ρωτάς; Το Dream Cushion φυσικά!

 

Cushion photo

 

Οι βάσεις Master Prime θα καμουφλάρουν κάθε ψεγάδι όταν τις ταμπονάρεις ελαφρά στο δέρμα σου ενώ το Dream Cushion θα εφαρμόσει τέλεια επάνω τους δίνοντάς σου το πιο τέλειο δροσερό χρώμα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να ξεκινήσεις αργά και σταδιακά… πέρνα λίγο από το Master Prime που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου μόνο από τα σημεία που χρειάζεται και όχι σε όλο το πρόσωπο. Αντίστοιχα, πέρνα το σφουγγαράκι του Dream Cushion ταμποναριστά μόνο από τις περιοχές που χρειάζεσαι κάλυψη. Στόχος σου δεν είναι να καλύψεις το δέρμα σου αλλά τις ατέλειές του!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.