Πώς θα πετύχεις το πιο outrageous καλοκαιρινό look;

Είναι διαφορετικό και ό, τι πρέπει για τολμηρά Babellines!

Κάποιες φορές βλέπουμε looks στις πασαρέλες που θεωρούμε πως δεν μπορούμε να τα αντιγράψουμε για μία βραδινή έξοδο. Τις περισσότερες από αυτές τις φορές έχουμε δίκιο, δεν είναι looks που μπορούν να φορεθούν εκτός πασαρέλας. Υπάρχουν όμως και μερικά τα οποία είναι εντυπωσιακά και μπορούν να φορεθούν με το σωστό attitude και με το τέλειο outfit. Για αυτό το look θα σου μιλήσουμε σήμερα! Είναι καλοκαιρινό, outrageous και θέλουμε να το δούμε παντού στο Instagram. Δες πως γίνεται και αποφάσισε αν θα το τολμήσεις!

 1. 1_37

  To μολύβι σου

  To μολύβι σου

  Το Tattoo Liner Gel Pencil στην απόχρωση Rich Berry είναι η απόχρωση που χρειάζεσαι. Είναι κρεμώδες, έντονο και απίστευτα σταθερό!

 2. 2_42

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Ξεκίνα τραβώντας μία γραμμή από την εσωτερική γωνία του ματιού μέχρι την εξωτερική γωνία. Η καμπύλη πρέπει να αγκαλιάζει το καπάκι όπως στη φωτογραφία.

 3. 3202

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Έπειτα, τράβα μικρές γραμμές στο κάτω βλέφαρο σα να ζωγράφιζες όμορφες χρωματιστές βλεφαρίδες. Είπαμε… είναι outrageous!

 4. 4_53

  Η παλέτα σου

  Η παλέτα σου

  Το μωβ της The City Mini Palette σου είναι ό, τι πρέπει για να κάνεις το look πιο έντονο!

 5. 5202

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Βρέξε ένα μικρό πινέλο και πέρνα λίγη μωβ σκιά πάνω από τις γραμμές που έχεις ήδη τραβήξει.

 6. 6_15

  Βήμα 4

  Βήμα 4

  Πέρνα άφθονες στρώσεις από την αγαπημένη σου ΜΝΥ mascara. Εμείς προτιμάμε την The Falsies για αυτό το μακιγιάζ αλλά εσύ μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποια προτιμάς.

 7. 7

  Βήμα 5

  Βήμα 5

  Τώρα πέρνα λίγο από το Ft Me! Matte and Poreless μεικάπ σου από σημεία που μπορεί να θέλεις να καλύψεις. ΜΗΝ το βάλεις από την αρχή. Δεν θέλεις να έχεις ένα έντονα βαμμένο αποτέλεσμα με ένα τόσο εντυπωσιακό eye look.

 8. 8

  Βήμα 6

  Βήμα 6

  Η τελευταία πινελιά είναι το διάφανο Baby Lips lip balm σου… δεν χρειάζεσαι εξάλλου κάποιο χρώμα στα χείλη γιατί το focus θα είναι στα μάτια σου. Μake it happen Babelline! 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.