Πως θα χρησιμοποιήσω προϊόντα λάμψης το καλοκαίρι;

Η Μαγδα απαντά και λύνει απορίες!

Τι είναι το καλοκαίρι χωρίς ηλιοκαμένη όψη και εκτυφλωτική λάμψη στο δέρμα; Ένα light  παγωτό λιωμένο είναι! Εσύ όμως είσαι Maybelline Girl, η Master Bronze παλέτα βρίσκεται πάνω πάνω στο νεσεσέρ σου και τώρα θέλεις να προσθέσεις και προϊόντα λάμψης για να το απόλυτο καλοκαιρινό look. Ήρθες στο σωστό μέρος και η ερώτηση είναι εύλογη αλλά έχει πολύ απλή απάντηση… 

 

Master Strobing Stick Master Holographic και Master Chrome

Τα προϊόντα λάμψης σου θα τα χρησιμοποιήσεις το καλοκαίρι όπως ακριβώς τα χρησιμοποιούσες τον χειμώνα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η υφή που θα διαλέξεις.

 

Master Chrome

Αν έχεις μικτή ή λιπαρή επιδερμίδα, τότε καλύτερα να επιλέξεις ένα highlighter σε μορφή πούδρας όπως το Master Chrome. Είναι σούπερ λαμπερό και θα σε κάνει να λάμπεις…όχι να γυαλίζεις!

 

Master Strobing Stick

Αν έχεις κανονική ή ξηρή επιδερμίδα τότε το καλύτερο για εσένα είναι το Master Strobing Stick. Είναι κρεμώδες και θα δώσει στο δέρμα σου λάμψη και υγιή όψη, κυρίως αν είσαι extra αφυδατωμένη.

 

SuperStay Matte Ink Master Chrome τσντάκι και γυαλιά

Αφού λοιπόν διαλέξεις την υφή που σου ταιριάζει… δώστου να καταλάβει! More is more όταν μιλάμε για προϊόντα λάμψης το καλοκαίρι! Συνδύασε αυτή τη λάμψη και με ένα φλογερό χρώμα στα χείλη και είσαι έτοιμη να κλέψεις την παράσταση.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.