Το Nude μακιγιάζ που ταιριάζει σε όλες!

Είναι κολακευτικό για κάθε παλέτα και κατάλληλο για κάθε περίσταση.

Το μακιγιάζ είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση. Όπως έχουμε πει πολλές φορές, δεν υπάρχουν απαράβατοι κανόνες στο τι μας κάνει να νιώθουμε όμορφες. Είναι πιο σημαντικό να νιώθεις εσύ καλά παρά να σε βρίσκουν όμορφοι οι άλλοι, σωστά; Ωστόσο, υπάρχουν κάποια μακιγιάζ που ταιριάζουν όντως σε όλες. Ένα από αυτά είναι το nude μακιγιάζ, δηλαδή τα nude χείλη και τα τονισμένα μάτια.

 

1

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις το γιατί. Όλες θέλουμε να τονίζουμε τα μάτια μας και για όλες υπάρχει το ιδανικό nude κραγιόν που κάνει τα χείλη απλά ακαταμάχητα! Το βασικό όμως όπλο για την επιτυχία αυτού του μακιγιάζ δεν είναι ούτε το μολύβι, ούτε το κραγιόν… είναι το κονσίλερ! Ναι, ναι το κονσίλερ!

 

2

Αν βρεις το ιδανικό για εσένα κονσίλερ τότε μπορείς να δημιουργήσεις την άψογη βάση τόσο σε μάτια όσο και σε πρόσωπο για να αναδείξεις ακόμα περισσότερο το μακιγιάζ σου. Το Fit me! Concealer που ξαναήρθε στην παρέα μας πρόσφατα, έχει όλες τις αποχρώσεις που μπορεί να χρειαστείς και είναι το αγαπημένο των Maybelline Girls! Πριν σε αφήσω να πειραματιστείς όμως πρέπει να σου θυμίσω τα εξής: Όταν λέμε τονισμένα μάτια εννοούμε με κάποιο μολύβι ή με ένα γήινο smoky και όταν μιλάμε για nude χείλη ΔΕΝ αποκλείουμε τις ροδαλές αποχρώσεις που μπορεί να ταιριάζουν στα δικά σου χρώματα.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.