Κάνε το πιο ισορροπημένο καθημερινό μακιγιάζ!

Δεν θέλει πολλά, μόνο τα σωστά προϊόντα και τα πολύτιμα tips της Μάγδας.

Το τέλεια ισορροπημένο καθημερινό μακιγιάζ δεν είναι δύσκολο αλλά πολλές δεν το πετυχαίνουν. Η αποτυχία οφείλεται σε μικρά λάθη και αυτά είναι εδώ για να διορθώσει η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York και να μετατρέψει το μακιγιάζ σου ε επιτυχία! Δες πως…

 

 1. Πρώτα από όλα

  Πρώτα από όλα

  Έχουμε πει πως τα φρύδια είναι το σημαντικότερο χαρακτηριστικό και με την Master Brow Palette θα τα αποκτήσεις σε 3 κινήσεις.

 2. Χρησιμοποίησε το κερί για να σταθεροποιήσεις τα φρύδια σου…

  Χρησιμοποίησε το κερί για να σταθεροποιήσεις τα φρύδια σου…

  ...την σκιά για να τα τονίσεις και το Highlighter Για να δώσεις ένταση στο τόξο.

 3. Η μάσκαρα

  Η μάσκαρα

  Αν φορέσεις την σωστή μάσκαρα τότε δεν μπορείς να κάνεις λάθος και η Lash Sensational Luscious Mascara είναι η τέ-λει-α.

 4. Μην ξεχνάς

  Μην ξεχνάς

  Πέρνα άφθονες στρώσεις από την ρίζα ως τις άκρες και μην ξεχνάς να κουνάς το βουρτσάκι δεξιά-αριστερά όσο την εφαρμόζεις για να πάει η φόρμουλα παντού.

 5. Στα χείλη

  Στα χείλη

  Εφόσον το καθημερινό σου Look είναι και πιο διακριτικό, φόρα στα χείλη σου ένα χρώμα που θα κρατήσει και θα συμπληρώσει το μακιγιάζ σου χωρίς να κλέβει την παράσταση. Το Vivid Matte Nude Flash είναι αυτό το χρώμα.

 6. Με προσοχή

  Με προσοχή

  Το Vivid Matte κραγιόν σου θα κρατήσει όλη μέρα, φρόντισε να το εφαρμόσεις με προσοχή στο τόξο και δεν θα χρειαστεί να το ρετουσάρεις όλη μέρα.

 7. Έτοιμη

  Έτοιμη

  Έχεις ένα τέλεια ισορροπημένο, διακριτικό Look!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.