Ιδέες για ένα καλοκαιρινό επίσημο μακιγιάζ!

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά! Μόνο τα βασικά!

Τα καλοκαιρινά καλέσματα είναι κυρίως οι γάμοι και οι γάμοι επιβάλλουν ένα πιο επίσημο, καλοκαιρινό μακιγιάζ. Εκεί είναι που σπας το κεφάλι σου για το τι να βάλεις και το πως να βαφτείς και επειδή ξέρουμε ΠΟΣΟ δύσκολο είναι να διαλέξεις outfit, αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε με το μακιγιάζ. Το πιο απλό και κλασικό μακιγιάζ μπορεί να μεταμορφωθεί σε επίσημο καλοκαιρινό μακιγιάζ και παρακάτω θα δεις πως θα το κάνεις βήμα προς βήμα. Μετά θα έχεις μόνο να βρεις τι να φορέσεις…

 1. 1_95

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Αρχικά θα πρέπει να καμουφλάρεις μερικές ατέλειες. Κοκκινίλες από τον ήλιο, μαύρους κύκλους από το ξενύχτι και θαμπά σημεία και γι᾽αυτό θα επιστρατεύσεις την Master Camo παλέτα σου. Να θυμάσαι πως το πράσινο εξουδετερώνει το κόκκινο και πως το ροδακινί το μπλε!

   

   

 2. 2_86

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Με λίγο contouring όχι μόνο θα σμιλέψεις τις γωνίες του προσώπου σου αλλά θα αποκτήσεις και ελαφρώς ηλιοκαμένη όψη (αν τη χρειάζεσαι) και το προϊόν που θα σε βοηθήσει δεν είναι άλλο από το Master Contour V-Shape. Πέρνα την σκούρα του πλευρά ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά και στην γραμμή του σαγονιού σου για να κάνεις σκίαση και μετά την ανοιχτή πλευρά ακριβώς πάνω στο κόκκαλο των ζυγωματικών σου για να δώσεις φως.

 3. 3_81

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Στα μάτια σου δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά… μόνο να περάσεις άφθονες στρώσεις μάσκαρα! Μερικές στρώσεις από την Lash Sensational Luscious θα τις κάνουν απλά ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. 

 4. 4_70

  Βήμα 4

  Βήμα 4

  Τέλος, θα χρησιμοποιήσεις το μυστικό σου όπλο: Το κόκκινο χρώμα! Το φλογερό Vivid Hot Lacquer στην απόχρωση Νο 70 είναι ζουμερό, παραμένει αναλλοίωτο για ώρες και θα κάνει τα χείλη σου πραγματικό, καλοκαιρινό πειρασμό!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.