Το απόλυτο μακιγιάζ για καλοκαιρινό γάμο μέσα σε 5 λεπτά!

Ναι, σε τόσο λίγο!

Οι γάμοι το καλοκαίρι είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις και δεν θέλεις άλλωστε. Ωστόσο, μετά το 5ο ΣΚ ξεκινούν οι δυσκολίες και δεν ξέρεις ούτε τι να φορέσεις, ούτε πώς να χτενιστείς και σίγουρα ούτε πώς να βαφτείς. Η ζέστη ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας και το μόνο που θέλεις είναι να τελειώνεις και εδώ ερχόμαστε εμείς με τις τέλειες συμβουλές μας. Θέλεις να δεις πως θα κάνεις το τέλειο μακιγιάζ σε 5 λεπτά; Φυσικά και θέλεις! Θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως…

 1. 10-a2af495a59a2ebb3496765fcd61b19cb

  Η παλέτα σου

  Η παλέτα σου

  Η χρωματική σου παλέτα θα πρέπει να είναι λίγο ρομαντική και κατάλληλη για έναν καλοκαιρινό γάμο συνεπώς η Blushing Nudes παλέτα είναι ό, τι πρέπει!

 2. 12028329

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πάρε λίγη από την ιριδίζουσα, ροδαλή σκιά που είναι 4η στην πρώτη σειρά και πέρασέ τη από όλο σου το βλέφαρο με απαλές κινήσεις.

 3. 12028229

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Τώρα πάρε λίγη από την πιο έντονη ροζ σκιά που βρίσκεται 5ή στην δεύτερη σκιά και πέρνα τη από την κόγχη του ματιού σου για να δώσεις ένταση και βάθος στο βλέμμα σου. Κάνε πολύ καλό Blending για να αναμείξεις τις δύο αποχρώσεις.

 4. 120281292

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Τέλος, πάρε λίγη από τη σκούρα σκιά που είναι τελευταία στην δεύτερη σειρά και πέρνα τη στο κάτω βλέφαρο για να δώσεις ένα hint από smoky και sexy ένταση στο μακιγιάζ σου.

 5. 120281293

  Βήμα 4

  Βήμα 4

  Ολοκλήρωσε το Look σου με άφθονες στρώσεις μάσκαρα στις πάνω και τις κάτω βλεφαρίδες σου και για την συγκεκριμένη περίσταση σου προτείνουμε την κλασική The Falsies που σε βγάζει ασπροπρόσωπη χρόνια τώρα. Στα χείλη σου μπορείς να φορέσεις ότι θέλεις ή και τίποτα! Και στα δικά σου Babelline!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.