Ακολούθησε την Elsa Hosk στο Instagram

Το πανέμορφο και πολύ στιλάτο μοντέλο αξίζει το «follow» σου στο δημοφιλές μέσο.

H Elsa Hosk είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα. Μπορεί να μην είναι τόσο γνωστή στην Ελλάδα, όσο στο εξωτερικό, όμως στα 29 της χρόνια έχει σπουδαίες συνεργασίες που την έχουν κάνει πλουσιότερη κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ. Αν και ξεκίνησε να βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω του ότι έπαιζε μπάσκετ στη Σουηδία (από όπου και κατάγεται) τελικά την κέρδισε η μόδα και το modeling και πολύ σύντομα άφησε το αγαπημένο της άθλημα για τις πασαρέλες. Και φυσικά με τις αναλογίες της δε θα μπορούσε παρά να είναι και Άγγελος της Victoria’s Secret, έχει περπατήσει σε αμέτρητα show του brand ενώ παράλληλα έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες της σειράς PINK. 

 

Παράλληλα έχει υπογράψει συμβόλαια με Dior, Dolce & Gabbana, Ungaro και πολλούς άλλους Οίκους, πράγμα που σημαίνει, ότι αν μη τι άλλο ξέρει από μόδα και στιλ.

Αυτός είναι και ο λόγος που σου προτείνουμε να την ακολουθήσεις. Με μια τόσο σημαντική καριέρα στο modeling αλλά και με τόσο συναρπαστική ζωή, που όπως καταλαβαίνεις έχει, το Instagram της είναι γεμάτο από στιλιστικές ιδέες και έμπνευση. Αν μη τι άλλο είναι μια κούκλα που σίγουρα θα σου φτιάξει τη μέρα!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.