Ακόμα ένα κορίτσι που πρέπει να ακολουθείς στο Instagram!

Αυτή την εβδομάδα έχουμε να σου προτείνουμε μία blogger!

Μπορεί πολύς κόσμος να μη συμπαθεί τις bloggers και σίγουρα δεν είναι όλες πραγματικά ενδιαφέρουσες αλλά υπάρχουν κάποιες που αξίζουν το “follow” σου και την προσοχή σου γενικότερα. Μία από αυτές λοιπόν είναι η διάσημη Leonie Hanne, η οποία έχει το blog Οhh Couture και στο Instagram μετρά πάνω από ένα εκατομμύριο followers.

Η Leonie κάνει τα πάντα με στιλ και αυτό δε φαίνεται μόνο από τα υπέροχα outfits που μοιράζεται με τους fans της αλλά και με τα ενσταντανέ από τα ταξίδια της και τη ζωή της γενικότερα. Μάλιστα πρόσφατα επισκέφθηκε και την Ελλάδα από όπου ανέβασε πολλές φωτογραφίες κάνοντάς μας να ζηλέψουμε και τα ρούχα αλλά και τις δραστηριότητές της (μίλησε κανείς για διακοπές;).

Ρούχα, αξεσουάρ και όχι απαραίτητα πανάκριβα αλλά σίγουρα πολύ στιλάτα, είναι οι επιλογές της, άλλες φορές πιο απλές και άλλες φορές πιο σύνθετες, είναι όλες ικανές να σε εμπνεύσουν. Μπορείς να αντιγράψεις τα αγαπημένα σου σύνολα φυσικά και να αναβαθμίσεις το στιλ σου μιας και η Leonie είναι ένα πραγματικό fashion icon. Ακολούθησέ τη λοιπόν αμέσως.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.