Αυτά είναι τα νέα αγαπημένα γυαλιά ηλίου του Instagram!

Εσύ θα τα φορούσες ή θεωρείς πως είναι υπερβολικά;

Ίσως θα έχεις παρατηρήσει πως κατά καιρούς οι fashionistas ταυτίζονται. Φορούν τα ίδια ρούχα και αξεσουάρ και φυσικά φωτογραφίζονται με αυτά στο Instagram και όχι μόνο.

Μία από τις πιο πρόσφατες εμμονές τους, που έχουμε δει πολύ και κάτι μας λέει ότι θα συνεχίζουμε να βλέπουμε πολύ, είναι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Όχι δεν είναι κάποιο basic ζευγάρι που θα μπορούσε να φορέσει οποιοσδήποτε, είναι τα Loulou frames του Yves Saint Laurent τα οποία είναι γυαλιά-καρδούλες. Ναι σίγουρα ένα τόσο ξεχωριστό αξεσουάρ δεν έχει θέση σε όλες τις ντουλάπες, καθώς για να επενδύσεις σε κάτι τέτοιο σημαίνει ότι μάλλον έχεις όλα τα υπόλοιπα σχήματα και χρώματα που χρειάζεσαι. Παρόλα αυτά, είναι πολλές οι fashionistas που έχουν διαφορετική άποψη και τα έχουν ήδη φορέσει με πολλούς τρόπους.

Αν λοιπόν σου αρέσουν και σκέφτεσαι πως αξίζει να δώσεις ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να αποκτήσεις κάτι τέτοιο κρατήσου. Τα Loulou frames κοστίζουν περίπου 300 ευρώ και είναι βέβαιο πως σε λίγο καιρό θα είναι το πιο last year αξεσουάρ της συλλογής σου, οπότε σκέψου το καλά αν θέλεις να τα αποκτήσεις.

Δε μπορούμε να κρύψουμε βέβαια ότι μας αρέσουν πολύ και επίσης είναι διαθέσιμα σε μαύρα, λευκά, ασημί και κόκκινα και θα ταιριάζουν τέλεια με οποιοδήποτε κατακόκκινο κραγιόν σου. Τι λες; Αξίζουν τα λεφτά τους;

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.