Είσαι τύπος basic ή edgy;

To στιλ είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Τι σου αρέσει περισσότερο να φοράς;

Κάθε άνθρωπος έχει το δικό του προσωπικό στιλ. Είτε το σκέφτεται είτε όχι, φοράει όλα όσα του αρέσουν και τα επιλέγει για κάποιον συνειδητό ή υποσυνείδητο  λόγο. Ρούχα και αξεσουάρ αλλά και ο τρόπος που περπατάς και φέρεσαι γενικότερα δημιουργούν το στιλ σου που όσο και αν μοιάζει με το στιλ κάποιου άλλου είναι καθαρά δικό σου και προσαρμόζεται ανάλογα με τη διάθεσή σου καθημερινά.

Κάθε στιλ λοιπόν έχει τα χαρακτηριστικά του. Τι προτιμάς; Τα basic κομμάτια ή μήπως είσαι τύπος που επιλέγει άλλα, πιο κραυγαλέα; Κανένα από τα δύο δεν είναι κακό αρκεί να μπορείς να το υποστηρίξεις. Αυτό βέβαια που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι πως ένα basic ρούχο αφήνει τον χαρακτήρα σου να φανεί περισσότερο από ότι ένα άλλο, statement ρούχο ή αξεσουάρ. Σου φαίνεται περίεργο; Σκέψου, δυο γυναίκες που φορούν το ίδιο εντυπωσιακό φόρεμα, θα μοιάζουν πολύ μεταξύ τους γιατί πολύ απλά το συγκεκριμένο κομμάτι επισκιάζει την ίδια τη γυναίκα. Δυο γυναίκες όμως που φορούν λευκό t-shirt και τζιν δε θα μοιάζουν ποτέ γιατί ο προσωπικός χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου μπορεί να «λάμψει» όταν δεν τον επισκιάζουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ.

Το καλύτερο λοιπόν είναι κάπου στη μέση συνήθως. Αν είσαι άνθρωπος που μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα, ακόμα και τους πιο έντονους όγκους ή τα πιο έντονα μοτίβα τότε φόρεσέ τα άφοβα και συνδύασέ τα μεταξύ τους. Αν όμως δεν είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα, είναι καλύτερο να φοράς πιο «ήσυχα» κομμάτια τα οποία θα στολίσεις με άλλα, λίγο πιο ιδιαίτερα που θα διαφοροποιήσουν την εμφάνισή σου. Αυτό βέβαια που δεν πρέπει να ξεχνάς, είναι πως κάθε σύνολο μπορεί να απογειωθεί αν επιλέξεις το κατάλληλο μακιγιάζ, μιας και το πρόσωπό σου είναι αυτό που κατά βάση μαρτυρά τον χαρακτήρα σου, οπότε παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για να διαμορφώσεις το τέλειο προσωπικό σου στιλ.

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.