Εντυπωσιακά looks με ελληνική υπογραφή στις Χρυσές Σφαίρες

Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται είναι αλήθεια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια δημιουργία με ελληνική υπογραφή κλέβει την παράσταση σε κάποιο σημαντικό event στο εξωτερικό. Πολλές είναι οι stars που έχουν επιλέξει κατά καιρούς ρούχα και αξεσουάρ από κάποιον «δικό μας» σχεδιαστή και σε όλες τις περιπτώσεις, δε μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι όλα αυτά τα κομμάτια δεν υστερούν σε τίποτα σε σχέση με αντίστοιχα γνωστών Οίκων του εξωτερικού.

Έτσι έγινε και στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες. Αν λοιπόν έχεις παρακολουθήσει το κόκκινο χαλί της διοργάνωσης σίγουρα θα πρόσεξες πως όλες φόρεσαν μαύρα. Ποια looks ξεχώρισες λοιπόν; Δύο από τα πιο πολυσυζητημένα looks της βραδιάς είχαν κάτι από Ελλάδα. 

Θα έχεις ίσως προσέξει ότι μεταξύ άλλων, τα ελληνικά κοσμήματα έχουν πολλούς fans στο εξωτερικό. Ο Nikos Koulis είναι ένας από τους σχεδιαστές που έχουν καταφέρει να τραβήξουν την προσοχή του διεθνούς κοινού και πολύ συχνά βλέπουμε κοσμήματα με την υπογραφή του στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο. Στις Χρυσές Σφαίρες λοιπόν η Diane Kruger φωτογραφήθηκε με ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι με διαμάντια και μαργαριτάρια που ταίριαζε απόλυτα με το υπόλοιπό σύνολό της. 

Μεγαλύτερη εντύπωση βέβαια, και όχι άδικα, έκανε η Alison Brie. Μία από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς, επέλεξε ένα στράπλες φόρεμα με ενσωματωμένο παντελόνι το οποίο, guess what? Είχε ελληνική υπογραφή καθώς το έχει σχεδιάσει ο Vassilis Zoulias!

Και οι δυο ήταν υπέροχες!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.