Φέτος η μόδα απαιτεί καρό!

Ένα από τα πιο δημοφιλή μοτίβα, επανέρχεται στο προσκήνιο, με λίγο διαφορετικό τρόπο.

Όταν μιλάμε για καρό τι σου έρχεται στο μυαλό; Το πιο πιθανό είναι να σκέφτεσαι και εσύ το καρό που έγινε μόδα στα 1990s και έχει grunge διάθεση, όμως αυτή τη σεζόν η μόδα έχει να προτείνει κάτι διαφορετικό. 

Μπορεί λοιπόν πριν μερικούς χειμώνες να είχαμε δει έντονα το grunge καρό που συνδυάσαμε με punk στοιχεία, αυτόν όμως η 1970s διάθεση είναι αυτή που κυριαρχεί στο καρό και μας αρέσει πολύ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ουδέτερα και κλασικά prints που μπορείς να φορέσεις σε λεπτομέρειες ή total looks και να είσαι κομψή και στιλάτη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και αν η επιλογή του καρό για πιο formal εμφανίσεις ακούγεται περίεργη, η Jenny Packham έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να σου δείξει πως ένα βραδινό φόρεμα μπορεί να γίνει παραμυθένιο ακόμα και όταν είναι καρό. Η Vivienne Westwood –που σίγουρα θα προτιμούσε την πιο punk εκδοχή του- είναι βέβαιο πως θα το λάτρευε ακόμα και έτσι όπως το παρουσίασε η αμερικανή δημιουργός. 

Αν λοιπόν θέλεις να φορέσεις καρό, φέτος είναι η σεζόν σου. Δημιούργησε σύνολα που έχουν ρετρό διάθεση και τόνισε τα χείλη σου με ένα έντονο κραγιόν σε συγγενή με το μοτίβο απόχρωση. Ολοκλήρωσε το look με killer heels ή ακόμα και με sneakers ή ανδρόγυνα παπούτσια αν θέλεις να νιώθεις πιο άνετα, και είσαι έτοιμη για οποιαδήποτε περίσταση!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.